Finnair indgår codeshare aftale med Cathay Dragon

Cathay Dragon

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair har de senere har haft stor succes med at forbinde Europa med Asien gennem Helsinki. Selskabet udvider nu antallet af asiatiske destinationer gennem en codeshare aftale med Cathay Dragon. Det giver endnu større konkurrence på rejser til Asien og billigere billetpriser.

Finlands nationale flyselskab tilbyder ikke færre end 130 destinationer i 40 lande gennem sin hub i Helsinki. Det finske selskab har i dag ca. 80 fly i flåden. Finnair er medlem af Oneworld og har derfor flere codeshare aftaler med andre flyselskaber, der er medlemmer af alliancen. For nylig indgik det finske selskab sammen en ny codeshare-aftale med Cathay Pacific Airways.

Cathay Pacific

Med mere end 200 destinationer flyver Cathay Pacific rundt i verden fra Hong Kong. Cathay Dragon, det tidligere Dragonair, og Air Hong Kong falder også under moderselskabet. Finnair har nu også indgået en codeshare aftale med Cathay Dragon.

Codeshare

Gennem codshare aftalen kan du flyve med Finnair til Hong Kong og derfra videre til et antal byer i Asien. Flyvningen bliver udført af Cathay Dragon. Følgende destinationer indgår i samarbejdet:

  • Hanoi, i Vietnam
  • Danang, i Vietnam
  • Yangon, i Myanmar
  • Phnom Penh, i Cambodja
  • Siem Reap, i Cambodja
  • Kuala Lumpur, Malaysia

Ruterne til Vietnam, Myanmar og Cambodja kan bestilles fra den 5. juni. Flyvning til disse nye destinationer kan finde sted fra den 15. juni 2018. Flyvningerne til Malaysia kan bookes fra den 28. juni og selve flyvningen er mulig fra den 11. juli 2018.

Fordele Oneworld

Har du elite status hos Oneworld? Så kan du nyde godt af dine fordelene forbundet med din status på flyvninger, der udføres af Cathay Dragon. Du kan optjener også miles på disse fly.

Nedenfor er et eksempel på en tur fra Helsinki via Hong Kong til Yangon i Myanmar. Udført af Finnair og Cathay Dragon.

Et andet eksempel til Siem Reap i Cambodja. Udrejsen udføres af Finnair og Cathay Dragon. På vej tilbage går turen med Finnair og Bangkok Airways.

Hong Kong

Cathay Pacific åbnede en direkte rute fra København til Hong Kong tidligere i år. Fra oktober i år flyver også SAS direkte til Hong Kong fra København. Det giver ikke bare mange flere muligheder for at komme til Asien, men med den øgede konkurrence på ruten, kan vi også håbe på nogle skarpe tilbud de kommende måneder.

 

Billeder: Cathay Pacific Airways & Finnair

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *