Ny Casa Alitalia lounge i Rom

Casa Alitalia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På trods af selskabets financielle vanskeligeheder, bliver Alitalia ved med at investere i deres produkter. Flyselskabet har åbnet en ny Casa Alitalia Lounge på Rom Fiumicino lufthavnen.

Du finder loungen i Terminal E på Rom Fiumicino (FCO) lufthavnen. Du kan bruge loungen, når du flyver med Alitalia eller med et andet Skyteam selskab fra Rom.

Casa Alitalia

Renovering

I et øjeblik bliver mange terminaler og gates bygget om i Rom Fiumicino lufthavn. Det gælder også Pier E i Terminal 1. Fra denne terminal afgår nu de fleste mellem- og langdistance fly fra Alitalia. Den nye lounge erstatter den tidligere lounge i Pier H. Den gamle lounge kan bruges til ikke-Schengen-flyvninger.

Nyt Casa

Den nye lounge, Casa Alitalia Lounge, er nu placeret i Pier E. Det gør det nemt at gå direkte fra loungen til din gate. Det giver en bedre service og gør det nemmere at boarde. Casa Alitalia Lounge skal opfylde alle forventninger til italienske, men også internationale rejsende. Alitalia har bemærket, at gæsterne er blevet stadig mere kritiske og krævende.

Den nye lounge er et smukt, elegant og indbydende sted, ifølge Alitalia. Loungen har fået nogle nye faciliteter. Hvad med live cooking, barområder, et særligt sted med spil og tv til børn, møderum til forretningsmøder, brusere og gode Wifi forbindelser.
Casa Alitalia
Live cooking station

Casa Alitalia

Casa Alitalia

Casa Alitalia

Adgang

Du kan få adgang til loungen som:

  • Alitalia Freccia Alata Plus medlem
  • Freccia Alata medlem
  • SkyTeam Elite Plus medlem
  • Alitalia Magnifica medlem
  • Eller har en Business Class-billet
  • Eller har et Alitalia American Express Platinum kort og flyver med Alitalia.

Hvis du ikke opfylder ovenstående krav, men stadig ønsker at få adgang til loungen inden afgang, kan du betale for at få adgang. Adgang kan købes via internettet, kundecenteret, rejsebureauet eller Alitalias billetkontor.

 

Billeder: Alitalia

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *