Finnair og Widerøe udvider deres samarbejde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I efteråret annoncerede Finnair at de i samarbejde med Widerøe åbner nye ruter fra Helsinki til Bergen og Tromsø. Nu udvider flyselskaberne samarbejdet yderligere, og gennem en ny codeshare-aftale får rejsende endnu bedre forbindelser både til og fra Norge.

Finnair er inde i sin største vækstperiode nogensinde, og en vigtig del af ekspantionen er at udvide netværket mellem Norden og Østen. Skandinavere elsker at rejse østover, og Norden bliver desuden stadig mere populært som rejsemål. Samarbejdet med Widerøe vil bidrage til at styrke dette yderligere.

Widerøe er Nordens største regionale flyselskab, og gennem den nye aftale udvider Finnair sit netværket med ni nye destinationer i Norge. Finnairs AY-kode blir lagt på flere af ruterne som Widerøe driver på Finnairs nuværende destinationer i Norge.

Robert Lønnblad, chef i Finnair Skandinavia siger følgende:

Vi er vældig glade for at udvide samarbejdet med Widerøe. For os betyder det at vi kan knytte endnu flere norske destinationer til vores netværk. Dette er ikke minst gode nyheder for norske rejsende som nu får både flere og bedre forbindelser til vores 19 destinationer i Asien, vore syv i Nord-Amerika og over hundrede destinationer i Europa

Widerøe driver Finnairs flyvninger mellem Helsinki og Bergen og Tromsø, og gennem den nye aftale bliver Widerøes WF-kode lagt til på disse ruter.

Allerede nu, kan rejsende med Finnair til Oslo enkelt flyve videre med Widerøe til Ørsta-Volda, Leknes, Svolvær og Stokmarknes. Fra Stokmarknes, kan reisende flyve videre til Tromsø og Kirkenes, og fra Bergen til Molde, Kristiansund, Bodø og Tromsø,– samt Billund i Danmark.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *