Finnair på vingerne igen med flere vigtige ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair vender gradvist tilbage på både europæiske og asiatiske ruter fra begyndelsen juli efter flere måneders nedlukning. Så når de danske grænser genåbner, kan danskerne igen flyve med ruten mellem København og Helsinki.

Fra den 27. juni, når de danske grænser åbner for rejser til Finland, kan danske rejsende igen benytte sig af ruten mellem København og Helsinki. Samtidig skruer Finnair gradvist op for driften henover sommeren og genåbner en række af de vigtigste ruter mellem Helsinki og flere europæiske og asiatiske destinationer. Driften har ellers stort set været sat på pause under nedlukningen af landegrænser og grundet rejsebegrænsninger med undtagelse af nogle få udvalgte destinationer. Efterhånden som rejsebegrænsningerne fjernes og efterspørgslen stiger, vil flyselskabet justere tidsplaner, ruter og frekvenser.

Vi forventer, at luftfarten gradvist bliver normaliseret fra begyndelsen af juli, og vi kan også se i vores seneste kundeundersøgelse, at kunderne allerede planlægger både forretnings- og ferierejser. Det vil vi selvfølgelig gerne imødekomme med genåbningen af vores rutenetværk.

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.

Målet er i første omgang at operere cirka 30 procent af Finnairs normale antal flyvninger i juli. I takt med at efterspørgslen stiger, bliver flere ruter og frekvenser tilføjet, og ved udgangen af året sigter flyselskabet mod at være tilbage på omkring 70 procent af flytrafikken.

Fra juli indleder vi flyvninger til vores vigtigste destinationer i Europa samt langdistanceflyvning til nogle af vores vigtige asiatiske destinationer. Vi tilføjer derefter ruter og frekvenser måned for måned, efterhånden som efterspørgslen stiger. Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at vores flyvninger tager hensyn til ændringer i rejsebegrænsningerne i de forskellige lande.

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.

Finnair anbefaler desuden, at rejsende selv holder øje med myndighedernes rejseanbefalinger i destinationslandet. Nogle lande har eksempelvis indført temperaturscreening ved ankomsten eller påbudt, at man bruger mundbind i offentlige rum.

Flere flyvninger til europæiske og asiatiske destinationer

I juli prioriterer Finnair nogle af de vigtigste destinationer i Europa, og samtidig indfases langdistanceflyvningerne gradvist med stort fokus på Asien, da Finnair er specialiseret i flytrafik mellem netop Asien og Europa. Fra juli begynder Finnair at flyve til Hongkong og Tokyo Narita Airport samt til Seoul og Bangkok, som også er vigtige fragtruter. Fragtdriften til Singapore fortsætter, mens passagerdriften er planlagt til start i august.

Frem mod efteråret tilføjer Finnair flere destinationer til rutenetværket i henhold til rejserestriktioner og kundernes efterspørgsel. I august tilføjes desuden flyvningerne til Delhi og New York, i september begynder flyvningerne til Osaka og Nagoya i Japan samt Beijing og i november tilføjes Tokyo Haneda Airport. Finnair flyver desuden til Miami, Krabi og Phuket i vinterperioden.

Sikkerhed ombord og fleksible bookinger

Finnair har indført en række nye foranstaltninger for at beskytte kunders og personales sundhed og mindske smitterisikoen, herunder mundbind, afstand mellem passagerer ombord og intensiveret rengøring. Læs mere om sikkerhedsforanstaltningerne her: https://www.finnair.com/gb-en/flight-information/fly-with-confidence.

Desuden har Finnair gjort booking af flybilletter endnu mere fleksibelt for kunderne, der har mulighed for at ændre deres rejsedatoer uden et ændringsgebyr mellem den 1. april og 31. august.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *