Finnair satser med ny super light billettype

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 1. juni kan man som noget nyt flyve med Finnair på den nye billettype ’Superlight’. Den nye billettype er uden reel bagage inkluderet. Dermed følger Finnair med flere andre flyselskaber og laver ’unbundling’ af det der er inkluderet i ens flybillet.

Denne sommer introducerer Finnair en ny billettype med navnet ’Superlight’ på flyvninger i Europa. Finnair oplyser at den nye billettype bliver introduceret for at opretholde flyselskabets punktlighed og komforten ombord på flyene. Reelt vil fokus på punktelighed være i forbindelse med at imødekomme problemstillingen med store mængder af håndbagage, der kan give forsinkelser i forbindelse med boarding. 

Dertil er det tydeligt at Finnair nu også vil tjene flere penge på at sælge ekstra bagage i tillæg.

Punktlighed er meget vigtigt for vores kunder, og målet med de ændringer, vi nu foretager nu, er netop at sikre gnidningsfri boarding, præcise afgange og en mere komfortabel rejse for alle. Store mængder håndbagage er et kendt problem, som både påvirker punktlighed og rejsekomfort.

Robert Lönnblad, Market Director for Finnair i Europa.

Den nye billettype er tilgængelig fra den 1. juni og kommer til at erstatte billettypen ’Economy Light’ på Finnairs flyvninger.

’Superlight’-billetter inkluderer en lille taske, som kan ligge under sædet, men inkluderer ikke større stykker håndbagage. I forbindelse med lanceringen af den nye billet, regulerer flyselskabet samtidig reglerne for bagage for andre billettyper.  

Ændringerne er en del af Finnairs strategi mod en mere effektiv flydrift, præcise afgange fra lufthavnene og en udvikling af tilkøbsmulighederne i forbindelse med rejsen.

Foto: Finnair A321-231(WL) (OH-LZG) i Madeira Cristiano Ronaldo International Airport (FNC) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *