En Super First Class med dobbeltværelse i luften er på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Etihad lancerede deres Residence suite ombord på deres Airbus A380’er, som den mest luksuriøse First Class nogensinde. Nu kommer muligheden for for at flyselskaberne kan tilbyde et lignende produkt uden at bruge en Airbus A380.

Etihad’s Residence med 3 værelse (stue, soveværelse og badeværelse) er et unikt produkt. Det samlede produkt med lounge og butler service gør at det faktisk på de fleste områder er bedre end det at leje et privatfly. Det er kun fleksibiliteten ved privatflyet, som gør dette bedre. Luksusoplevelsen er svært at overgå og det faktum at det er på en kommerciel flyvning gør det endnu mere unikt.

Selvom der er kommet nye produkter fra Singapore Airlines og Emirates, som bestemt er toppen af hvad First Class kan tilbyde, så er der forsat et stykke op til det at have sit eget værelse med tilhørende soveværelse og badeværelse. Men nu ser det ud til at vi har fået næste niveau af First Class, hvor du ikke behøver at have en Airbus A380 for at kunne tilbyde det.

“The En Suite” klargjort som seng og delt op så man rejser alene og deler toilettet.

Det er det engelske selskab Factorydesign, som også har hjulet blandt andet SAS med at designe deres nye Business Class, som har lavet konceptet “The En Suite”. Det er en slags Super First Class som er på vej.

Det er en klart bedre en First Class oplevelse rent kabinemæssigt. Da den så kan passes ind i et Airbus A350 eller det kommende Boeing 777X, så bliver det muligt for mange flere flyselskaber at kunne tilbyde dette produkt til kunderne. Så vi kommer nok til at se et sådanne produkt i takt med at Airbus A380’erne pensioneres i løbet af de næste år.

Factorydesign har også hjulpet Etihad med at design deres First Class produkter som netop The Residence og The Appartment. Det er med den erfaring at det nye koncept “The En Suite” er blevet lavet, samtidig med at de i fremtiden skal kunne passes ind i en Airbus A350 eller Boeing 777X.

Du kan rejse alene eller to sammen

Konceptet er lavet meget fleksibelt og du kan derfor rejse alene eller to sammen.

“The En Suite” delt op så man rejser alene og deler toilettet.

Rejser du alene, så deler du blot toilettet med en anden passager og rejser I to sammen, så har I jeres eget toilet.

Rejser du sammen får du eget toilet og dobbeltseng.

Hvilke flyselskaber tror du kommer med sådanne et produkt først?

Alle billeder er fra FactorydesignHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *