Fleksible møder og konferencer hos Nordic Choice Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Møder eller konferencer på Nordic Choice Hotels i Norden kan nu ændres gratis op til syv dage før mødedagen. Antallet af deltagere kan ændre sig indtil dagen, hvor mødet eller konferencen finder sted.

Både medlemsundersøgelser og samtaler med vore kunder viser, at mange har et ønske og behov for at mødes fysisk igen. Samtidig er vi også opmærksomme på, at mange mennesker er tilbageholdende med at booke møder og konferencer i den uforudsigelige tid, vi alle er i. I Nordic Choice Hotels har vi derfor gjort reglerne for møderes booking mere fleksible. Vores kunder kan booke møder og konferencer på en let , forudsigelig og risikofri måde.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. 

Restriktioner, sygdom eller andre årsager kan gøre, at møder og konferencer må aflyses med kort varsel. Det giver en ekstra usikkerhed for virksomheder og privatpersoner, der planlægger og afvikler arrangementer. Dette gælder specielt i efteråret 2020. Nordic Choice Hotels har en stor forståelse for dette. Derfor tilbyder kæden nu en stor fleksibilitet, hvis et møde skal udsættes.

Hotelkæden har 4 hoteller i København, bl.a. det nyåbnede Villa Copenhagen ved hovedbanegården og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Ny mødedato med kreditnota

Kunder, der af forskellige årsager skal udsætte møder, modtager en kreditnota, der er gyldig i et år fra den oprindelige ankomstdato. Kunden skal give besked senest syv dage før mødedagen og betale fakturaen for den oprindelige reservation. Kreditnotaen kan bruges, når mødet afholdes på et senere tidspunkt. Denne mulighed gælder for nye bookinger med ankomst fra 1. oktober 2020 til senest 1. april 2021. Og kun for grupper på op til 50 personer. For større grupper end dette gælder andre betingelser.

Alle møder og hotelophold på Nordic Choice Hotels afvikles efter retningslinjerne i Safe Stay. De indeholder hotelgruppens løbende arbejde med at bekæmpe infektionen, mindske smitterisikoen og sikre alle gæster og medarbejdere en sikker hoteloplevelse.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *