Flere danskere vælger den klassiske pakkerejse til denne sommer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver anden, der rejser med Apollo denne sommer, har aldrig rejst med rejsearrangøren tidligere. En ny undersøgelse*, foretaget af rejsearrangøren, afslører, at direkte fly, enkelthed og sikkerhed er blandt hovedårsagerne til, at flere nu vælger pakkerejser.

Hele fem ud af ti af dem, der rejser med Apollo i år, er nye kunder hos rejsearrangøren. Flere vælger da også pakkerejser, fordi sikkerhed spiller en stor rolle, når vi skal bestille en ferie i 2022. Det viser en landsdækkende undersøgelse, som Apollo har foretaget.*

Ud over sikkerheden fremhævedes det i undersøgelsen, at de direkte fly, enkeltheden i en pakkerejse samt prisniveauet er med til, at flere lige nu vælger den klassiske pakkerejse til.

Generelt oplever vi, at behovet for tryghed er stort. Måske større end nogensinde før. Flere er blevet kloge af skade eller kender nogle, der har fået tid og penge i klemme, når de har bestilt fly og hotel separat for så at få aflyst deres rejse eller ændret afgange i corona-perioden, hvor der var stor usikkerhed for alle parter. Det er kedeligt at få forkortet ferien, men endnu værre at have betalt fuld pris for hotellet, som du måske ikke kan bruge. Bestiller man i stedet en klassisk pakkerejse, der er omfattet af pakkerejsegarantien, kan man altid tage kontakt til Apollo, hvis der skulle ske noget.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Færre chartermyter

De nye rejsevaner er også med til at tage luften ud af de klassiske chartermyter, der bl.a. går på, at det er dyrere at rejse på charterferie end at sammensætte rejsen selv.

Det er klart, at vores priser er drevet af efterspørgsel. Men ser man på rejserne denne sommer, så opdager man hurtigt, at det ofte er både svært og dyrt at finde direkte flyvninger og hoteller i samme kategorier som dem, vi tilbyder, på egen hånd.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

En anden myte, som synes at blive aflivet, er, at charterarrangører opererer med dårligere flyvetider og -dage. Det er, ifølge Glenn Bisgaard, helt forkert. Han fremhæver rejsearrangørens direkte flyvninger som et godt eksempel.

Denne sommer tilbyder Apollo i alt 44 ugentlige flyvninger fra Danmark til nogle af sommeren mest eftertragtede destinationer i bl.a. Grækenland, Kroatien, Cypern og Spanien. Størstedelen af dem har afgang om morgenen, så man ikke mister en hel feriedag på at rejse. Samtidigt flyver vi fra tre luthavne i Danmark – fra Aalborg, Billund og Kastrup, hvilket betyder, at alle danskere kan komme nemt fra A-Z.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

* Undersøgelsen er gennemført af Mantap Global AB på vegne af Apollo i januar 2022. Resultaterne er baseret på i alt 4045 besvarelser fordelt på 1000 respondenter pr. land i hhv. Norge, Sverige, Danmark og Finland.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *