Flere flyvninger med Finnair til New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair øger antallet af afgange på selskabets populære JFK-rute til New York i sommersæsonen 2020. De nye afgange flyves primært med Airbus A350-fly.

I den kommende sommersæson 2020 øger Finnair frekvensen på sin populære JFK-rute til New York. Mellem den 4. april og 24. oktober kommer tre ekstra ugentlige afgange på mandage, torsdage og lørdage. Derudover tilføjes yderligere en fjerde afgang på tirsdage mellem den 4. maj og 24. oktober. En ekstra femte afgang bliver tilføjet på søndage i højsæsonen mellem 8. juni og 30. august.

Finnair har fløjet til New York i over 50 år og opererer i øjeblikket daglige flyvninger til JFK-lufthavn. Med de nye frekvenser tilføjer selskabet i alt 250 flyvninger mellem begge destinationer. De nye afgange flyves primært med Airbus A350-fly.

I over 50 år har vores JFK-flyvninger været Finnairs flagskibsrute i Nordamerika. Vi er virkelig glade for endelig at introducere A350 på denne vigtige rute. Mens vi forbereder sommerrejseplanerne, vil vores kunder også have fleksibiliteten ved at kombinere deres rejse med vores andre transatlantiske partnere, der opererer over 105 ruter mellem Europa og Amerika.

Robert Lönnblad, General Manager for Finnair i Skandinavien.

Siden 2013 har Finnair samarbejdet med andre medlemmer af alliancen Oneworld som American Airlines, British Airways og Iberia for at give kunderne flere flyvalg, bedre forbindelser, bedre priser og bedre service på transatlantiske ruter.

I år flyver Finnair til fem transatlantiske destinationer Disse er helårsruten til New York JFK og Los Angeles LAX. Dertil kommer de sæsonbestemte flyvninger til Chicago O’Hare, San Francisco og Miami. Finnair har øget sin amerikanske kapacitet markant i de senere år ved at mere end fordoble antallet af sæderne i den transatlantiske korridor siden 2015.

Finnair præsenterede i september sin første amerikanske signaturkok nogensinde, David Posey, som desuden har danske rødder. Han skaber nordisk-inspirerede måltider til business class-gæster på alle langdistanceflyvninger fra USA til Helsinki. Det kan du læse mere om her

Forsidefoto er leveret af FinnairHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *