Finnairs første signaturkok med danske rødder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair vil samarbejde med Michelin kokken David Posey om selskabets nye signaturmenu.

Den Chicago-baserede kok og indehaver af restauranten Elske, David Posey, har indgået samarbejde med Finnair om flyselskabets nye signaturmenu. Kokken med det danske ophav skal sammen med Finnair skabe nordisk inspirerede måltider, som skal serveres for business class-gæster på alle langdistanceflyvninger fra USA.

Menuen er inspireret af det skandinaviske køkken

Med traditionelle og enkle ingredienser er David Poseys signaturmenu inspireret af hans skandinaviske rødder. Menuen er tilpasset Finnairs nordiske arv.

Jeg er spændt på at skabe et moderne bud på klassiske, nordiske retter til business class-passagerer, der rejser ud af USA. Jeg vil præsentere en smag af Skandinavien gennem friske, sæsonorienterede retter, der omfavner autentisk, nordisk smag. Og jeg glæder mig til at dele nogle af mine foretrukne, traditionelle opskrifter på denne unikke måde. Fortæller David om samarbejdet med Finnair.

Restaurant Elske

David Posey åbnede restauranten Elske i 2016. Forinden havde han arbejdet på nogle af Chicagos mest velrenommerede restauranter. Elske er en moderne, amerikansk restaurant med skandinavisk indflydelse. Elske hylder kokkens danske mor gennem særprægede retter fra det nordiske køkken. Siden opstarten har Elske modtaget bred anerkendelse inklusiv Michelinstjerner i 2017 og 2018.

Restaurant Elske, Chicago. Foto: © Lou Stejskal, Flickr

General Manager hos Finnair i Skandinavien, Robert Lönnblad, fortæller: Vi er meget stolte over at præsentere David Posey som vores nye signaturkok. Hos Finnair prioriterer vi nordisk kultur højt, og nordisk gastronomi har opnået en verdensomspændende opmærksomhed, som vi gerne vil afspejle i vores mad om bord. Takket være Davids anerkendte arbejde og danske baggrund er vi sikre på, at han højner hele rejseoplevelsen ved at tilbyde en unik gastronomisk oplevelse til vores passagerer.

Finnair startede deres signatur-program i 2013 og har siden samarbejdet med anerkendte kokke fra Finland, Japan, Kina og Korea, som alle har sammensat deres egen signaturmenu til Finnairs business class. David Poseys signaturmenu bliver serveret ombord på alle Finnairs fly med afgang fra USA frem til slutningen af marts 2021.

Forsidefoto: © FinnairHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *