KLM indgår codeshare aftale med Gulf Air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM indgår en codeshare-aftale med Gulf Air, det nationale luftfartsselskab i Bahrain. Samarbejdet træder øjeblikkeligt i kraft og følger et tidligere Memorandum of Understanding.

Gulf Air vil fra nu af have sine egne rutenumre på KLM-flyvningen mellem Amsterdam og Bahrain (som også flyver til Kuweit) og fra Amsterdam til Frankfurt. Omvendt vil Gulf Air udføre flyvninger med en KL-kode til Sialkot, Karachi, Lahore og Peshawar i Pakistan. Ud over Gulf Air arbejder KLM også i Golfregionen med Etihad Airways og selvfølgelig SkyTeam-medlem Saudia. Gulf Air flyver i Europa til blandt andet London, Paris og Frankfurt.

Vi er meget glade for dette nye samarbejde med Gulf Air. Dette styrker vores netværk i Mellemøsten, som er et stort marked for både erhvervskunder og turister. Vi har fundet en meget pålidelig partner i Gulf Air. Sammen kan vi tilbyde vores passagerer flere transfermuligheder og et større antal destinationer på det indiske subkontinent.

Bruce Dönszelmann, Vice President Alliances hos KLM

Gulf Air er et af de mindre kendte flyselskaber fra Mellemøsten. Hvis du ikke har hørt om dem før, kan du læse vores anmeldelse af en rejse i Business Class fra Frankfurt til Bangkok, hvor vi også besøger Falcon Gold loungen in Bahrain.

KLM er markedsleder med fodfæste over hele verden og en stærk tilstedeværelse i Europa. Vi er glade for at indgå dette partnerskab med KLM og således udvide vores netværk med en direkte forbindelse mellem Kongeriget Bahrain og Holland. Det er nu lettere for vores kunder at flyve direkte til Amsterdam med en Gulf Air-billet. Takket være vores solide netværk på det indiske subkontinent, kan KLM tilbyde sine passagerer flere destinationer med vores fly, med en mellemlanding i vores hurtige og effektive Bahrain International Airport hub.

Krešimir Kučko, CEO Gulf Air

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *