Test: Gulf Airs “Falcon Gold Lounge” i Bahrain

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Falcon Gold Lounge i Bahrain er stor og rummelig med et anseeligt udvalg af mad- og drikkevarer.

På min rejse med Gulf Air fra Frankfurt til Bangkok, havde jeg mulighed for at besøge selskabets ”Falcon Gold Lounge” under min mellemlanding I Bahrain. Da Gulf Air ikke er er med i nogen alliance, er det kun dets passagerer med status og Gulf Airs rejsende på business billetter, som har adgang til loungen.

gafglb-02

Falcon Gold Lounge – Indretning

Den meget rummelige lounge er indrettet med en række raffinerede detaljer i arabisk stil. Loungen har æren af at være den førende lounge i Bahrain, som er Gulf Airs hjemmelufthavn. Loungen er delt op i forskellige områder så som, et spise-område, et ”Family Room” med et tilstødende spillelokale med X-box samt et rygeværelse. Desuden er der et business center og det obligatorisk hvileområde. Naturligvis er det også muligt at få et bad under mellemlandingen.

Jeg synes godt om, at man fra alle områder i loungen har en fantastisk udsigt til lufthavnens forplads.

gafglb-03
Bekvemme siddepladser

 

gafglb-04
God udsigt til lufthavnens forplads

 

gafglb-05
Family Room

 

gafglb-06
Hvileområdet med sovekabiner

 

gafglb-07
Business Center

 

Falcon Gold Lounge – Catering

Den stor buffet er placeret midt I spiseområdet. Og der var virkeligt et anseeligt udvalg af alt, som hjertet og maven kan begære. Forretten eller et let måltid kunne vælges i den omfattende salatbuffet, som også indeholdt arabiske specialiteter som hummus og tabouleh. Desuden kunne man få sandwichs. Hovedretterne bestod af alt fra vestlige retter som penne all’arrabbiata, kødboller, zucchini og stegte kartofler til indiske samosas og chicken curry med ris. Desserten var kager og forskellige typer slik. Der fandtes endda et hjørne med Lavazza kaffe.

 

gafglb-08
Den store salatbuffet

 

gafglb-09
Hovedretter

 

gafglb-10
Lavazza kaffe hjørnet

 

gafglb-11
Drikkevarer – selvbetjenings baren

Underholdning

Spillelokalet med Xbox er særdeles velegnet for alle, der ønsker lidt underholdning under en mellemlanding. Der er et udvalg af forskellige spil, som kan forkorte ventetiden. Desuden er der opsat TV i hjørnerne af lokalet. Under mit ophold virkede det trådløse internet uden problemer og det havde tilstrækkelige kapacitet til et kort skype-video opkald. Rejsende familier med børn er kunne måske blive tiltalt af, at der om aftenen tilbydes en barnepige (den såkaldte ”Sky Nanny“ Service). Det betyder, at børnene bliver passet og underholdt, så forældrene kan få lidt ekstra ro og slappe af.

gafglb-12
Spillelokalet med Xbox

Artiklen er oversat. Den er skrevet af Daniel Bayreuther og oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Mad

Drikkevarer

Atmosfære

Plads

Underholdning

Service

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg synes virkelig godt om Gulf Airs ”Falcon Gold Lounge” i Bahrain. Jeg blev overbevist af det store varierende udvalg af mad og drikkevarer samt loungens størrelse og indretning. Her kan man let fordrive tiden under en mellemlanding.

4.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *