Icelandair holder lyn udsalg – skynd dig!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De næste to døgn er der billige billetter med Icelandair til Island. Man kan komme retur til den populære destination for blot 1.099 kr!

Frem til d. 16. december kl. 12 er der billige billetter at hente med Icelandair til Island, hvis man går med drømmen om at besøge den famøse ø. Selskabet holder nemlig et udsalg hvor du kan sikre dig din returbillet for blot 1.099 kr.

Betingelserne for at flyve til denne særligt lave pris, er at man flyver i perioden imellem 6. januar og 5. april i år 2017. Desuden skal bookingen foregå igennem den specielle kampagneside til tilbudet.

icelandairfly

Med Icelandair kan du gratis medbringe 1 stk. bagage på maks 23 kg, ligesom de må medbringe 10 kg. håndbagage. Der er drikkevarer ombord til alle rejsende, ligesom børn får et lille måltid. Icelandairs underholdningssystem får også super fine anmeldelser, og vores forumbrugere er meget tilfredse med totaloplevelsen af Icelandair.

Så skynd dig ind på dette link, og book din rejse!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *