Flying Blue miles forfalder fremover efter 2 år

Flying Blue

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flying Blue har i sidste uge forlænget forfaldsdatoen for opsparede miles. Fremover udløber Flying Blue miles efter 24 måneder uden aktivitet. Førhen var det 20 måneder. Det er nok ingen problem for en frequent flyer, men for nogen der kun af og til tager en tur med KLM, Air France og partners er det en gavmild forbedring. Det er trods alt et frequent flyer program.

Det har nok mest betydning for ivory medlemmer

Kvalificerende aktivitet

Ikke alle point der bliver tilskrevet til din konto kvalificerer som en aktivitet som forlænger dine point. Du skal optjene Level miles. Det kan du kun gøre ved at flyve med KLM, Air France, Flying Blue luftfartselskaber og Skyteam partners i den rigtige bookingklasse. Bestiller du en rejse hos en codeshare partner – som for eksempel Etihad – tjener du kun Award miles. De forlænger dine miles ikke. Kort fortalt, for hver rejse hvor du tjener level miles, bliver gyldigheden af dine miles forlænget med 24 måneder.

Betalinger med et Flying Blue American Express kreditkort forlænger også gyldigheden på opsparede miles. Det er dog desværre ikke muligt at få et American Express kort i Danmark.

I oversigten over dine optjente miles hos Flying Blue, kan du også se den præcise dato de forfalder.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *