Flying Blue Promo Awards november 2018

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer program hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er Flying Blue promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. januar 2019 og 28. februar 2019. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 30. november 2018. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

I denne måned er der flest tilbud i Asien, og især Kina. For eksempel kan du rejse med 50% rabat i business class til Wuhan og Chengdu, samt Amman i Jordan. Hvis du kan nøjes med 25% rabat i business class står tilbudene på Guangzhou og Xiamen, samt Ho Chi Minh City i Vietnam. Du kan også opnå 50% rabat i Air France premium economy class til Wuhan, samt Beirut og Douala i Cameroun.

I denne uge åbnede Kenya Airways for første gang en direkte rute mellem Nairobi til New York. Allerede nu er den med på listen med 25% rabat i business class.

Der er ingen tilbud til Karibien eller Sydamerika. Til Nordamerika er der, udover en mindre omvej via Nairobi, kun tilbud i economy class i november.

Afrika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Afrika

Asien

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Asien

Mellemøsten

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Mellemøsten

Nordamerika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Nordamerika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Nordamerika

Vilkår

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try again

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *