Flying Blue Flash Sale: 3 dage med ekstra Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En dejlig overraskelse fra Flying Blue! Fra i dag er der en tre-dages Flying Blue Flash Sale med ekstra Promo Rewards. De næste 3 dage er der tilbud på endnu flere destinationer.

Flying Blue har normalt promo awards hver måned; en række destinationer, der er reduceret i prisen i en bestemt rejseperiode. Indtil 16. september er der dog 20 yderligere destinationer ud over de almindelige promo awards i denne måned. Rejseperioden for disse ekstra ruter er også længere end normalt; fra 1. januar til 31. marts.

Der er tilbud til mange steder i verden i alle klasser. For eksempel er der ekstra tilbud til både Beijing og Toronto i business class. En business class billet til Toronto kan fås helt ned til 35.000 miles per vej. I Air France premium economy class gælder tilbudene til Havana, Mexico City og Nairobi.

Der er også en række tilbud i economy class. For eksempel, kan du få en enkel rejse til New York fra kun 14.000 miles per vej. Vil du hellere til vestkysten, koster det kun 15.000 per vej for at komme til Vancouver. Øvrige tilbud er til Lima, Osaka og San Francisco.

Som altid kan promo awards kun bestilles online. Til de priser kan billetterne selvfølgelig heller ikke ændres eller annulleres. Du kan se alle tilbud og vilkår på den specielle kampagneside.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *