Rejse Deal: 2 timer endnu til at komme til USA for kun 999,- eller Europa fra 199,-

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ready… steady… fly! – Dette er Norwegians nye onsdagskampagne med billigere destinationer og gælder frem til midnat. I dag er der 4 destinationer i Europa og USA.

Norwegians nye onsdagskampagne ligner ganske meget den faste SAS kmpagne on torsdagen. Så det er godt for os kunder, som derfor kan finde flere rejse deals.

Denne onsdag kan du komme billigere til følgende destinationer:

  • Alicante
  • New York
  • Rom
  • Stockholm

Du kan søge efter de billige billetter på Momondo her eller på Norwegian hjemmesiden.

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints nemt med Bank Norwegian med et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.

Betingelserne for kampagnen

Bestil i dag d. 14. november kl. 16:00 – 23:59. Brug kampagnekoden: READYSTEADYFLY.

Rejs mellem 21. november 2018 og 31. marts 2019, undtagen København-New York-JFK hvor rejseperioden er 9. november 2018 og til 31. marts 2019.

Forsidebillede: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *