Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic modtog tirsdag aften prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion.

Det skete ved den anerkendte analysevirksomhed Great Place To Works årlige og traditionsrige prisuddeling i Cirkusbygningen i København. For fjerde år i træk fik Scandic også en topplacering i kåringen af de bedste store arbejdspladser i Danmark.

Nordens førende hotelkæde er nu også Danmarks mest inkluderende virksomhed. Det står klart efter, at Scandic her til aften modtog hæderen ’Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’ ved Great Place To Works prestigefulde prisuddeling i Cirkusbygningen i København. Great Place To Work begrunder blandt andet valget med hotelkædens store fokus på en mangfoldig medarbejdersammensætning, hvor Scandic har hele 108 forskellige nationaliteter i arbejdsstyrken. Udover Great Place To Work står Foreningen Nydansker bag kåringen af Scandic.

Anne Mette Pedersen, Scandics HR-direktør i Danmark udtaler:

Vi er ekstremt stolte af netop at få inklusionsprisen. Scandics kultur er bygget op omkring mantraet ’plads til alle’, hvilket gælder både kollegaer og gæster. Vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst for forretningen. Hver eneste dag servicerer vi mennesker fra hele verden på vores hoteller, og vi kan se, at vores eget, internationale miljø bidrager positivt hertil. Endelig viser vores interne undersøgelser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads

Scandic tilbyder, i samarbejde med AOF, gratis danskundervisning i arbejdstiden til medarbejdere med behov for dette. Danskundervisningen skal forbedre kommunikationen i arbejdssammenhæng, ligesom den skal bidrage til en bedre indslusning i samfundet generelt. Videre har hotelkædens medarbejdere eksempelvis frit uniformvalg inklusive tørklæde, ligesom vagtplaner og personalemad tager hensyn til forskellige kulturelle traditioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *