Flyv direkte til tech- og musikfestivalen South by Southwest (SXSW) med SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS bliver det første flyselskab, der flyver direkte fra Skandinavien til Austin, Texas til SXSW (South by Southwest), verdens største festival for tech, film og musik, som foregår fra 8.-12. marts.

Den populære festival South by Southwest i Austin, Texas får nu en direkte linje fra Skandinavien under festivalen den 8.-12. marts. I alt vil fire flyvninger fra Stockholm til Texas tur-retur vil give mulighed for lettere at komme til og fra tech- og musikfestivalen, som tiltrækker mange deltagere fra hele verden.

Mariam Skovfoged som er pressechef i SAS siger at:

SAS har oplevet en øget interesse fra alle skandinaviske lande for at deltage, og derfor vil vi gerne gøre det lettere for vores rejsende at komme til festivalen. Mange af vores kunder er innovative, kreative og går meget op i digitalisering fuldstændig i tråd med, hvad vi gør i SAS

Udover tech-festivalen indsætter SAS også et fly til musikfestivalen SXSW, som begynder den 12 marts, når tech-programmet er slut. SAS hjælper desuden med hotelbookinger, mødelokaler og er ved at se på mulighederne for at åbnet en SAS-lounge i Texas under festivalen.

Mariam Skovfoged forsætter med at:

Tid betyder alt for vores rejsende, og vi vil gerne gøre det lettere for dem, der skal afsted. Derfor har de mulighed for at booke deres hotel via os. Programmet for festivalen er mildest talt hektisk, da der er så mange spændende ting på programmet, og vi vil gerne spare tid for vores rejsende, så de har mere tid og energi under selve festivalen.

Tidligere har det været relativt vanskeligt og tidskrævende at komme til Austin, men med den direkte flyrute kan man flyve dertil på 10 timer og 40 minutter fra Stockholm.

Det er følgende afgange som du kan benytte dig af at flyve til Austin:

Den 8. marts 2018

  • SK6951 med afgang fra Stockholm klokken 09:15 og ankomst til Austin klokken 13:00
  • SK6952 med afgang fra Austin klokken 15:00 og ankomst til Stockholm klokken 08:20

Den 12. marts 2018

  • SK6953 med afgang fra Stockholm klokken 1350 og ankomst til Austin klokken 18:40
  • SK6954 med afgang fra Austin klokken 20:40 og ankomst til Stockholm klokken 13:00

SAS har valgt at indsætte en af deres Airbus A330-300 på disse specielle flyvninger til Austin. Så du får den helt normale service og kabine, som du kender det fra SAS.

Priserne ligger lige nu ved:

  • 6.800,- kroner for SAS Go
  • 16.100,- kroner for SAS Plus
  • 29.300,- kroner for SAS Business.

Der er desværre ikke på nuværende tidspunkt nogle bonusbilletter tilgængelige.

Billetter kan allerede nu bestilles på SAS hjemmesiden.

Forsidebilledet er fra SXSW.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *