Icelandair tilføjer tyvende destination i Nordamerika

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra midten af maj 2018 vil Icelandair tilføje endnu en destination til deres stadig voksende netværk i USA og Canada, når deres første flyvninger til Dallas Fort Worth International starter.

Dallas Fort Worth International er den 20.destination I Nordamerika og den første destination I det sydlige USA. Icelandair vil operere 4 ugentlige flyvninger til Dallas, mandag, onsdag, fredag og søndag. Afgangene er tilpasset eftermiddagsafgangene fra Europa.

Icelandair fejrer sin 80-årsdag i 2017 og kan præsentere den største rutenet i selskabet historie. Birkir Holm Gudnason, Icelandair CEO udtaler:

Vores nye service til Dallas Fort Worth giver vores europæiske passagerer mulighed for at udforske den fantastiske Lone Star-stat, samt at vores Texas passagerer kan nu kan flyve non-stop via Island til over 25 destinationer i Europa.

Foto: Icelandair

Dallas Fort Worth

Dallas Fort Worths geografiske beliggenhed, størrelse og tilbud betyder også, at det er ukompliceret at komme fra Europa og Asien – og fortsætte videre til andre destinationer i Nord, Mellem og Sydamerika.

Icelandair tilbyder Stopover på Island på vejen over Atlanten. Man kan blive på Island i op til syv dage uden ekstra omkostninger på flyprisen man får Island som en ekstra bonus.

Icelandair har tilsammen 58 destinationer, hvoraf 20 er i Nordamerika, 15 i USA, nu med Dallas Fort Worth, Texas og Cleveland, Ohio fra 2018 og 5 i Canada. Forventet passagertal i 2017 er 4 millioner.

Har du erfaringer med Icelandair? Del dem gerne i kommentarfeltet eller på vores forum.

Denne artikel er oprindelig skrevet af Lars fra vores søsterside insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *