Flyv til Airwaves med Icelandair

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Airwaves er en af verdens mest unikke festivaller, og lige nu kan du flyve til festivallen til en særdeles god pris

 

Iceland Airwaves er den største islandske festival, som tiltrækker publikum fra hele Europa og Nordamerika. Festivallen har 20 års jubilæum i år, og fejrer “fødselsdag” med et kæmpe line-up. Der er både en masse islandske bands, men også et overflødighedshorn af internationale navne som Finske Alma og Grønlandske Nanook.

 

Du kan købe pakkerejser til den populære festival igennem Icelandairs hjemmeside, hvor du både kan vælge pakken med fly+festival, samt pakker med hoteller i forskellige klasser. Priserne starter fra 2.579,- som blot inkluderer fly+festival, og varierer op derefter afhængig af hotellet du ønsker at bo på.

 

Vil du drage nytte af dette tilbud, skal du minimum have 5 overnatninger på Island, hvilket giver rig mulighed for at se andre islandske seværdigheder, som den blå lagune, geyserne eller vulkanerne. Icelandair tilbyder også udflugter som tilkøb til festivalspakken.

 

Du kan læse mere om festivallen på dette link, og købe din pakkerejse til Airwaves via Icelandairs hjemmeside på dette link.

 

Få en forsmag på det grønlandske band Nanook her:

Hovedbillede taget af Rúnar Sigurður SigurjónssonHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *