SAS giver dig nu mulighed for at komme forrest i billetkøen til Live Nation koncerterne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra og med i dag tilbyder SAS alle EuroBonus-medlemmer mulighed for at forhåndsreservere billetter via Live Nation. Takket være eksklusive forkøbsbilletter, som frigives inden de øvrige billetter, får medlemmerne hurtig adgang til favoritkunstnere og andre eksklusive arrangementer afhængigt af medlemsniveau.

Det nordiske samarbejde med Live Nation betyder, at SAS EuroBonus-medlemmer nu får adgang til billetter til populære verdenskendte kunstnere, inden de frigives offentligt, hvilket gør det nemmere at booke og planlægge oplevelser ud over det sædvanlige.

Michael Hansen, salgschef i Danmark siger:

Vores EB-medlemmer får mulighed for at få adgang til at købe og bestille specielt udvalgte eksklusive oplevelser. Sammen med Live Nation kan vi nu give adgang til oplevelser, der giver en unik merværdi for dig som medlem.

Samlet set drejer det sig indledningsvist om ca. 30 arrangementer i løbet af året i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I de fleste tilfælde vil det være muligt for alle medlemsniveauer at købe forkøbsbilletter, men visse arrangementer vil muligvis kun blive tilbudt de højeste medlemsniveauer.

Samarbejdet med Live Nation er et udtryk for SAS’ strategi om at dække den øgede efterspørgsel efter personlige oplevelser, og det er på linje med SAS’ vision om at gøre livet mere enkelt for SAS-kunder.

Thérése Liljedahl, Managing Director Live Nation Sweden & President Nordic Partnership siger:

Vi ser en tydelig tendens til, at mennesker rejser oftere og længere end tidligere for at tage til vores koncerter og arrangementer, hvilket gør denne strategiske alliance med SAS både logisk og spændende. Vi ser dette som starten på et langt samarbejde med SAS og EuroBonus-medlemmer, og vi ser frem til at udvikle disse eksklusive tilbud endnu mere.

Sammen med Live Nation vil SAS arrangere fælles kampagner, hvor et antal koncertbilletter til attraktive arrangementer i hele Norden vil blive tilbudt medlemmerne.

Forsidebillede: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *