United Airlines ændrer boarding procedurene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines reduceret antallet af køer i boardingområdet fra fem til to for at give en mindre stresset boarding.

Boarding procedurene havde topprioritet, da vi spurgte vores kunder, hvad de ønskede forbedret. Vi lyttede til både kunder og ansatte, mens vi testede forskellige procedurer på tusindvis af fly, indtil vi fandt en bedre boarding procedure, som giver mindre tid i køer, forbedret kommunikation og en bedre måde at honorere vores Premier kunder, samtidig med at vi balancerer antallet af passagerer i hver boardinggruppe,

fortæller Sarah Murphy, vice president of Global Operations Strategy, Planning and Design hos United.

Forbedringerne starter med at reducere antallet af køer fra fem til to, hvilket giver passagerene mere plads, mere tid til at slappe af og mindre tid stående I en kø. Med mere tid, så kan passagerne nyde en United Club, restaurant eller shoppe inden flyvningen.

United app brugere vil også modtage en ny besked, når boarding starter for deres fly, så de ved hvornår de skal gå mod gaten. United vil udvide disse notifikationer til også at omfatte sms-beskeder. Digitale display ved gaten vil også give passagerene opdateret information om boarding.

Uniteds nye boarding procedure vil også give yderligere fordele til selskabets MileagePlus medlemmer. United’s MileagePlus Premier 1K customers, som tidligere boardede i gruppe 1, vil nu blive inviteret til at pre-boarde, sammen med forældre med børn under to år og aktive militære personer. Passagerer med Star Alliance gold status vil boarde i gruppe 1, mens medlemmer med sølvstatus kan boarde i gruppe 2. Det er sjældent at se, at sølv-status giver nogle fordele, men her gør United en undtagelse.

De nye boarding procedure blev taget i brug i Los Angeles Airport i februar og vil fra den 18. september blive implementeret i mere end 1.000 gates rundt omkring i verden.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *