Air France-KLM til tops i klimarapport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For fjortende år i træk har Dow Jones Sustainability Index (DJSI) klassificeret Air France-KLM som en af verdens mest bæredygtige virksomheder. Rangordningen er baseret på en analyse af økonomiske, sociale og miljømæssige præsentationer. Ud af mere end 3.000 virksomheder er Air France-KLM det eneste flyselskab fra Europa.

Bæredygtighed er en vigtig del af Air France-KLM’s drift, og DJSI’s rangering af selskabet er en kvittering for dette. Fjorten år i træk har selskabet været rangeret som et af verdens mest bæredygtige flyselskaber, og i årets bedømmelse er Air France-KLM det eneste europæiske flyselskab.

Air France-KLM satser stort på at mindske sit klimaaftryk og tager en holistisk tilgang til bæredygtighed. Som en del af bæredygtighedsarbejdet indgår der alt fra bæredygtige måltider og flyvask til investeringer i biojetbrændstof og genplantning af regnskoven. I Sverige har Air France-KLM som nogle af de første, sammen med bl.a. Södra, Växjö Kommune og LTU, underskrevet en hensigtserklæring omkring produktionen af biobrændstoffer.

20% mindre udslip i 2020

Air France-KLM har også sat et mål om at reducere sit CO2-udslip per passager med 20% i 2020 i forhold til udslippet i 2011. Flyselskabet er allerede godt på vej til at nå sit mål, da reduktionen allerede er omkring 17% i 2018.

Paul Terstegge, Nordisk Chef hos Air France-KLM udtaler:

Vi er stolte over, at vi for fjortende år i træk placeres i det øverste lag af Dow Jones Sustainability Index. Dette er et bevis på vores solide bæredygtighedsindsats, og vi slår vores position fast som et af verdens mest bæredygtige flyselskaber.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *