Icelandair med 3 rutenyheder til USA med forbindelse fra Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Icelandair åbner ruter til tre nye destinationer i USA

Icelandair som allerede har et temmelig udvidet rutenetværk til USA, udvider med tre yderligere destinationer. Derudover har de to daglige afgange fra danmark, som det er muligt at opnå forbindelse til de tre nye ruter med.

San Francisco

For anden gang i deres karriere prøver Icelandair krafter med San Francisco. Med fire daglige afgange går Icelandair i direkte konkurrence med deres konkurrent WOW air, som allerede sidder ret hårdt på ruten, som hidtil eneste operatør imellem de to lufthavne. Icelandair vil benytte et af deres fire Boeing 767-fly, hvilket gør deres kapacitet marginalt mindre, end WOW air, som bruger en Airbus A330 på ruten.

Den største joker for Icelandair bliver at få økonomien til at løbe rundt, da de kommer til at have deres fly holdende på jorden i 20 timer hver gang de lander i San Francisco. Det er både dyrt i perkering, men også i tabt flyvetid, hvor flyet ellers vil kunne have genereret indkomst til selskabet. Valget med at have flyet stående på jorden så længe ad gangen, er sandsynligvis bevidst, for at få ruten til at passe med at folk kan have en kort mellemlanding på Island, før de fortsætter ud i verden.

Ruten starter i Juni 2018, og billetterne er allerede sat til salg.

Baltimore og Kansas City

Icelandair har også løftet sløret for henholdsvis Baltimore og Kansas City som nye destinationer. Her kommer de til at kunne tilbyde en attraktiv og nem vej til Europa, og specielt fra Kansas vil de komme til at gøre vejen noget lettere.

Til Baltimore vil Icelandair have fire ugentlige flyvninger fra Maj 2018, billetterne til denne rute er allerede i salg.

Til Kansas vil der være tre ugentlige flyvninger, og denne rute vil ligeledes opereres fra maj 2018. Billetterne til denne rute er også allerede mulig at booke ved Icelandair.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *