Flyv kortdistance i Europa med Iberias nye Airbus A350

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Iberia vil til juli modtage deres første Airbus A350, som den første måned vil blive fløjet på kortdistance i Europa.

Det spanske flyselskab “Iberia” som er medlem af Oneworld alliancen, vil imod slutningen af juli måned modtage deres første Airbus A350. Flytypen er Airbus svar på Boeings 787 Dreamliner. For at træne kabinepersonale, vil Iberia den første måned bruge flyet imellem Madrid og London, så personalet kan få erfaring med flytypen hurtigt.

Dermed kommer der en chance for at prøve denne flytype på en kortere rute, og specielt Business klassen vil mange flynørder snadsynligvis gå efter at prøve. Det bedste for Avios medlemmer er, at der ser ud til at være god tilgængelighed på Business Class billetter som bonusrejser på en korte rute.

Flyet vil flyve imellem Madrid og London fra d. 20. juli til d. 4. august, og starte dens faste rutefart imellem Madrid og New York d. 8. august. Her vil den flyve dagligt imellem Madrid og New York på rutenummer IB6250/6251, og allerede d. 16. august starter en ny A350 med at flyve imellem Madrid og London frem til d. 31. august, hvorefter dette fly også indsættes imellem Madrid og New York på rutenummer IB6252/6253.

Konfigurationen på Iberias Businessklasse vil ligne den nye 1-2-1 konfiguration, imens Premium Economy vil være 2-4-2, hvilket er branchestandard, og economy vil være 3-3-3, hvilket er i den pæne ende af branchestandarden.

Iberias A350 flåde skal på længere sigt afløse den efterhånden aldrende A340 flåde, som i dag opererer en stor del af Iberias langdistance netværk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *