Virgin Atlantic introducerer signaturduften AIR

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Virgin Atlantic er det nyeste flyselskab, som introducerer deres egen signatur duft, og man kan endda købe et lys med den duft til sit hjem. Hvem ønsker ikke deres hjem skal lugte som et fly?

Virgin Atlantic samarbejder med den britiske duftdesigner Rachel Vosper for at designe en duft, der findes i Virgin Atlantic-oplevelsen, både på jorden og i luften. Duften siges at “inspirere følelser af eventyr og afslapning.

Virgin Atlantic er i øjeblikket ved at udrulle denne duft ved check-in, gatene, deres Club Houses og under boarding.

Duften hedder AIR, og her er hvordan Virgin Atlantic beskriver det:

En duft med en følelse af udforskning og vitalitet i hjertet, ved hjælp af de fineste ingredienser til at tage kunder på en sensorisk tur rundt om i verden. Med noter af citron, rose, vanilje og olier som lavendel og eukalyptus, fanger denne duft de fire kontinenter fra Virgin Atlantic’s mest populære ruter.

For at passagererne kan genopleve oplevelsen derhjemme, vil Virgin Atlantic også sælge stearinlys med AIR-duften. Mens duften allerede rulles ud gennem Virgin Atlantic-oplevelsen, kan man også købe et stearinlys til 30 GBP i Virgin Atlantics Club Houses, om bord som duty-free salg eller på retailtherapyshopping.com.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *