Før og Efter: HiFly’s Airbus A380

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Før jul blev HiFly’s Airbus A380 leveret tilbage til ejeren efter endt leasingperiode. Den flotte bemaling gjorde netop dette fly til noget specielt.

Midt i december måned skulle HiFly’s Airbus A380 på sin sidste flyvetur for flyselskabet. Corona krisen har gjort at HiFly ikke har kunnet udleje det store fly til noget flyselskab. Heller ikke som “fragtfly” uden sæder og med cabin load var det muligt.

På den sidste tur fra Portugal til Airbus fabrikken i Toulouse tegnede flyets kaptajn et hjerte i luften efter starten. Et farvel til flytypen som mange flyselskaber har sagt farvel til i løbet af 2020.

Hvad er status på flyet lige nu?

Efter landingen i Toulouse er flyet blevet malet i den neutrale hvide farve. Dermed er det slut med det “save the coral reefs” design:

Hvad sker der efterfølgende er et godt spørgsmål. Vi kan forsat håbe at flyet bliver opbevaret og igen kommer i drift på den anden side af corona krisen. I værste fald ender den på flykirkegården, hvilket for sådanne nye fly ikke er den rigtige skæbne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *