Unikt og først i Danmark – Mød First Officer Jeff Skiles som var med til at nødlande et fly på Hudson River

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For første gang i Danmark, så kan du komme til et unikt møde med First Officer Jeff Skiles, som sammen med kaptajn Chesley “Sully” Sullenberger, nødlandede med en Airbus A320 i Hudson River den 15. januar 2009.

Jeffrey Skiles eller Jeff Skiles, som han ofte kaldes, vil komme til Danmark den 17. april 2019. Der vil han give sit første foredrag i Danmark og dermed kan du komme med til noget ganske unikt. Du kan møde en pilot, som har oplevet en nødlanding og som forsat er en aktiv pilot.

Forsidebilledet af denne artikel er taget umiddelbart efter landingen i floden viser passagerne i redningsveste, siddende på flyets vinger, ventende på at blive ført sikkert i land af tililende både. Alle 155 passagerer og besætningsmedlemmer overlevede ulykken. I cockpittet sad Kaptajn Sully og First Officer Jeff Skiles.

Ruten som US Airway 1549 tpg inden det landede i Hudson River. Kilde: Creative Commons

Ruten, som det Airbus A320 med rutenummeret US1549 tog, bragte det fra LaGuardia lufthavnen og så op nord for Bronx. Derefter et venstresving ned langs Central Park for et par minutter senere at lande i Hudson River. Alt i alt tog det kun 5 minutter fra starten og til flyet lå i vandet og passagerne i redningsveste kunne gå uskadte ud på vingerne og vente på at blive samlet op.

Programmet

Der er to forskellige muligheder for at møde og høre Jeff Skiles fortælle om oplevelserne i cockpittet ombord på US Airways 1549, samt de ting som der er lært fra denne nødlanding. Det ene er et foredrag og det andet er et interview. Begge vil indeholde følgende temaer:

  • Ledelse i skarpe situationer
  • Teamwork
  • Det at tage beslutninger – nogle gange hurtigt
  • Sikkerhed som er forbedret grundet nødlandingen

Jeff Skiles kalder sit foredrag for:

”Lessons from the Miracle on Hudson”, Airline Security– Teamwork – Decision Making – Leadership

Foredraget handler om selve hændelsesforløbet og hvordan de mange timers træning igennem flere år, kommer til sin ret når det virkelig gælder. Foredraget lægger vægt på teamwork, beslutningsprocesser der skal fungere i en optimalt presset situation, kommunikation og flysikkerheden i fremtiden og en gennemgang af hændelsen.

Kom med til et unikt eftermiddagsforedrag med spørgerunde

Onsdag d. 17. april 2019, kl. 15.00 til kl. 16.15 holder Jeff Skiles et foredrag i Bella Centeret, hvor han fortæller om hændelsen før, under og efter.

Prisen for dette starter ved 1.000,- kroner plus gebyr til Ticketmaster.

Køb dine billetter her.

Kom til Live interview og spørgerunde med titlen “An Evening with Jeff Skiles”

Om aftenen går han på scenen, også i Bella Centeret, hvor han bliver interviewet af journalist Martin Breum om hans baggrund, karrieren før og nu hvor han er aktiv indenfor rådgivning i forbindelse med flysikkerhed, og tiden efter ”The Miracle on Hudson”, hvad det har betydet både professionelt og privat.

Undervejs i interviewet spilles der musik der relaterer sig til hans liv og sidst på aftenen maler han et maleri som han signerer på scenen og som derefter sælges på auktionsmanér direkte til aftenens gæster, der på den måde kan få noget helt unikt med hjem.

VIP ”Meet & Greet”

For dem der har købt VIP ”Meet & Greet” billetter er der mulighed for at hilse på Jeff Skiles i et tilstødende lokale og få en snak, en signeret udgave af filmen ”Sully” samt et foto til minde om mødet.

Prisen for dette starter ved 1.000,- kroner plus gebyr til Ticketmaster. For VIP “Meet & Greet” er prisen 4.500,- kroner plus gebyr til Ticketmaster.

Køb dine billetter her.

Det er firmaet Time2BEntertained som er arrangør af dette unikke møde med Jeff Skiles. Det spændende ved deres firmaprofil er at de donere en del af overskuddet fra denne event til Frelsens Hærs arbejde med at hjælpe hjemløse i København, Aarhus og Aalborg.

Du kan læse mere om nødlandingen på Hudson River på dette link.

Forsidefoto: Creative CommonsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *