Her er de første B787-10 destinationer fra KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De første Boeing 787-10 Dreamliner destinationer, som KLM vil flyve til, er Dar es Salaam og Kilimanjaro. Dette rapporterer Routesonline.

Fra 1. juli 2019 udfører KLM de første flyvninger med den nyeste type Dreamliner. Disse destinationer vil blive fløjet 4 gange om ugen med denne Dreamliner. B777 vil blive brugt på de øvrige afgange.

Andre Boeing 787-10 destinationer

Fra 3. juli næste år vil denne flytype også blive brugt tre gange om ugen til Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Fra 29. september flyver flyet også til Toronto i Canada fem gange om ugen.

I alt har KLM otte B787-10 fly på bestilling. Disse fly kan bære 344 passagerer sammenlignet med 294 i den mindre udgave B787-9. KLM har i flere år fløjet med det sidst nævnte flytype.

Ny World Business Class

De nye fly vil også have de nye World Business Class-sæder ombord. Sæderne er placeret i en 1-2-1 opstilling, så alle passagerer har direkte adgang til midtergangen. Dette format findes også i B787-9, men det er en anden slags stol. Stolene kommer fra producenten Jamco og er designet af Hella Jongerius.

Sæderne har en 18,5 tommer underholdningsskærm og midterstole har også en justerbar privacy skærm. Der er i alt 38 af business class sæder ombord.

Boet Kreiken, EVP Customer Experience, siger følgende om disse nye stole:

KLM er glad for at arbejde sammen med Jamco på det helt nye program til vores 787-10 World Business Class sæder. Sammen stræber vi efter at skabe de bedste siddepladser, søvnkomfort og rejsemiljø for vores Business Class-rejsende.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *