KLM og Qantas indgår codeshare aftale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM og Qantas har underskrevet en codeshare aftale for rejser til Australien. Det betyder, at du nu kan rejse på én billet hele vejen til Australien. Du optjener selvfølgelig også bonuspoints på rejsen.

Fra nu af kan KLM-passagerer rejse til Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth via Singapore på en billet. Bagagen bliver også sendt videre hele vejen. Samtidig tilføjes QF-koden til flyene mellem Amsterdam og Singapore.

KLM CEO og president Pieter Elbers:

Vi er meget glade for denne nye codeshare aftale med Qantas. Australien er et vigtigt rejsemål for forretnings- og fritidsrejsende, og derfor er Qantas en vigtig partner. Dette giver os også mulighed for at udvikle vores tilstedeværelse i denne smukke del af verden.

Alison Webster, International CEO Qantas:

Denne codeshare aftale giver kunderne flere valgmuligheder for, hvordan de rejser mellem Australien og Europa. Det giver vores kunder en anden mulighed for at komme til Amsterdam via vores Singapore-hub med flere muligheder for at optjene statuspoints og Qantas Points. Som to nationale luftfartsselskaber, hver med en stolt historie med at flyve i næsten 100 år, er Qantas og KLM glade for at tilbyde vores kunder mere sømløse oplevelser hver gang de flyver.

Tidligere kunne KLM-passagerer skifte fly til Australien i Abu Dhabi, Kuala Lumpur, Singapore, Hong Kong eller i Skyteam-hubs Seoul eller Guangzhou. Nu har passagererne fordel af flere forbindelser via Singapore. Eftersom der er tale om en codeshare, får disse ruter udført af Qantas også et KL-flynummer. Det betyder, at du optjener Flying Blue miles og XPs. For Flying Blue Elite fordele skal du dog flyve med et Skyteam flyselskab, og de gælder derfor ikke hos Qantas. Qantas er en del af Oneworld og har hovedsaglig codeshare aftaler til Europa med Emirates. Denne nye aftale med KLM viser, at samarbejdet i stigende grad søges udenfor alliancer. Også søsterselskab Air France samarbejder med Qantas.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *