Fortuna Hotel Hanoi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fortuna Hotel i Hanoi er et godt forretningshotel. Beliggenheden for Fortuna Hotel er i top, hvis man er til forretningsmøder, da det ligger i ambassadekvarteret og tæt på forretningskvarteret.

Ankomst:  

Vi havde valgt at booke et businessroom, så efter at have henvendt os i receptionen og tilkendegivet vores tilstedeværelse blev vi fulgt op på 5 sal, hvor bsusinessloungen hører til. Her kom der en kold klud samt tilbud om mad og drikke fra loungen inden de lukkede. Så det benyttede undertegnede sig af, mens der blev checket in. Det gik hurtigt og effektivt. fik et værelse på 14 etage.

Businesslounge
Businesslounge

Værelset:

det vr forholdsvist standard med et stort badeværelse samt en stor kingsize seng. Ikke noget at klage over der. Faktisk er Hanoi en rolig by, da der ikke er så mange biler, men flere knallerter, men når man ser ned på gaden ser man så mange mennesker og alligevel er der larm oppe på 14. etage.

Inkluderet i raten var der morgenmad samt lounge access i løbet af dagen med snacks samt let aftensmad om aftenen med fri bar til klokken 22:30. Så hvis man gad og ville, så kunne man sagtens bruge tiden dernede hele dagen og der var endda swimmingpool på samme etage. Så det kunne lade sig gøre.

Hotelrummet
Hotelrummet

Konklusion:

Er du i Hanoi på forretning, så er det her hotel klart at foretrække, det er tæt på det man skal og alligevel lidt udenfor bykernen. Rummet var stort og havde alt det man kan forvente af et moderne hotel. Endda Jacuzzi. Business loungen skal man tage, der er morgenmad inkluderet og snacks7bar hele dagen. det er næsten dumt at lade være.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

02/12/2014

Pros

Beliggenhed samt Busineslounge er gode ting ved hotellet. rummet er der ikke noget at klage på heller.

Cons

Ligger lidt udenfor bykernen, hvis man søger det, skal man finde hotel tættere på der.

KOMFORT/VÆRELSE

FACILITETER

SERVICE

VALUE4MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

Godt forretningshotel

3.5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *