http://www.konditor-bager.dk/fjerritslev/smat-wienerbrod/807-russer.html Og det er altså for at undgå et å, at url'en indeholder ordet 'smat'
Er det bare mig der taber læse og lyttelysten når sætningen starter med “Nu er jeg fra Jylland, så....” ?
Næh, dér tager du HELT fejl. Københavnerbirkes findes "kun" i Jylland. De hedder almindelige thebirkes på Sjælland, men selv nogle sjællandske bagere har svært ved at lave dem helt rigtige efter min vurdering og smag . I hvert fald har jeg konstateret, at der mange steder bliver sparet gevaldigt på remoncen og det gør dem altså for tørre og kedelige - altså de lækre thebirkes. Og nu vi er ved sjællandske specialiteter, så er ægte sigtebrød også svær at opdrive i Jylland. Og jeg er endda kun "skabsjyde"
Næh, dér tager du HELT HELT fejl. Det var @Ulrik, du skulle have citeret, ikke mig Men Ulrik har jo faktisk ret, hvis vi skal være ærlige. For der er ikke noget, der hedder Københavner birkes i København. Det hedder dog heller ikke Thebirkes længere. Nu hedder det Økosoyaveganstick med sesam-, hør- og valmuefrø og koster 89 kr. pr. stk. hos Emmerys på Bryggen...
Hov, nå ja, undskyld @AaB_CPH Men 89 kr. for et stykke tørt brød med frø hos en "hovski-snovski" bager? Dér sætter jeg grænsen. Lagkagehuset følger også godt med prismæssigt synes jeg, så man kan hurtigt blive flået og ikke engang være specielt mæt. Eller som mine forældres nabo engang sagde om snaps: "Man kan også købe vand for dyrt!"