God eftermiddag fra Guldkantinen på Kastrup med selvdød ørred og strukket gris på menuen.
Jeg kan til stadighed ikke undlade at undre mig over, at SAS vil være den menu bekendt i deres guldlounger. Ikke at der er noget galt med gris og ørred, men når det altid er det samme og det samme om og om igen, så bliver man sq træt....
Jeg tvivler på, at jeg er den eneste der har det på den måde...
/DSGM #2
der heller ikke kan undlade at være bare en lille bitte smule skuffet over, at SAS ikke vil booke om til en tidligere omgang selvom man er rejsende på Plus billet og har diamantkort. But computer says no så det må i stedet koste SAS en ekstra kop kaffe i loungen. Så meget for de diamanter...
Vedkommende der sad i check-in skranken startede i øvrigt med at først ville sende mig til Bergen via Oslo på en vildt fremmed persons boardingkort. Sjusk!
Senest redigeret: 27/1/19
Henry og Henrik Olsen "Synes godt om" dette.