Frankfurt lufthavn åbner ny udendørs tagterrasse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man er flyinteresseret og har lidt ventetid i Frankfurt Lufthavn er det en god ide at besøge den nye udendørs terrasse i Terminal 1. Men mange andre lufthavne har også udendørs terrasser, som er værd at beøge.

Terrassen, som er på 138 m2 er åben for alle passagerer i non-Schengen området. Den er åben hver dag mellem 05:00 og 23:00.

Terrassen, som har koster 1,5 millioner Euro at bygge, har et siddeområde omgivet af planter og kig på lufthavnen med et gratis teleskop. Desuden kan man finde informationen om hvad der foregår på forpladsen og en skærm med detaljeret information om vejret.

Lufthavnen fremhæver også at kan få frisk luft og naturligt lys fra syd, hvilket kan mindske generne fra jetlag efter en lang flyvetur.

Der er også en udendørs terrasse i Terminal 2, som ligger før security. Det betyder, at man kan komme direkte ind fra gaden udenom security og op og besøge terrassen.  Terrassen ligger i Terminal 2 på level 4 ved siden af McDonald’s.

Hvis man har endnu mere tid i Frankfurt, så kan man også vælge mellem en række ture, der varer mellem 45 og 120 minutter. Man kan både komme tæt på en Airbus A380 eller besøge brandstationen. Mere information kan får her.

Andre lufthavne med udendørs terrasser

Terrassen i Düsseldorf

Frankfurt er ikke den eneste tyske lufthavn med en terrasse. Düsseldorf har en besøgs terrasse åben for alle, ligesom Lufthansa Senator loungen i Hamborg har en terrasse.

Også lufthavnene i Zürich og Amsterdam har udendørs terrasser. I Heathrow er der en lille terrasse ovenpå Virgin Atlantic’s Clubhouse i Terminal 3.

Tenerife Sur

I Tenerife Sur Airport er der en terrasse som en del af Montaña Roja loungen.

Tilbage I tresserne kunne man også i Københavns Lufthavn gå ud på taget i Finger A og B, men den mulighed er desværre for længst lukket igen.

Foto: Frankfurt Airport, Düsseldorf og Tenerife Sur Airport

Kommentarer

  1. Lonnie siger

    Hvorfor er terrassen engentlig lukket i CPH? Hvad er grunden til at man har taget den væk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *