Garuda Indonesia lancerer London – Bali i januar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Garuda Indonesia ændre deres rute fra London Heathrow til Jakarta, så der flyves til Denpasar Bali fra og med 22. januar. Afgangene flyttes også til terminal 4 hvor de fleste af flyselskaberne i SkyTeam flyver fra.

Vi har allerede set tegn på, at der ville komme ændringer på ruten. I august blev det klart at Garuda Indonesia vil nedlægge ruten mellem London og Jakarta, og hellere bruge kapaciteten på Jakarta – Tokyo og Bali – Melbourne. I november var ruten imidlertid pludselig tilbage på rutekortet med bare få dages varsel.

Garuda Indonesia vil benytte Boeing 777-300ER på den nye rute. Fotokredit: Garuda Indonesia.

Tre ugentlige afgange

Den nye rute får tre ugentlige rotationer på tirsdage, torsdage og lørdage. GA87 afgår fra London Heathrow kl. 21:55 og ankommer Bali kl. 21:30 næste dag. Flyvetiden vil være 15 timer og 35 minutter. Herfra kan du flyve videre til Perth, Melbourne eller Sydney, eller til andre destinationer i Indonesien. Rejsende til Jakarta må nu flyve via Denpasar eller Amsterdam.

Ingen First Class

Retur rejsen fra Bali til London (GA86) er foreløbig kun tilgængelig med flyskifte i Jakarta, sandsynligvis på grund af den længere flyvetid når man rejser vestover. Det er heller ikke muligt, at bestille billetter på First Class, så det virker som om Garuda Indonesia fortsat vil benytte Boeing 777-300ER med to-klasse-opsætning på ruten, fordelt på 367 Econom søder og 26 pladser på Business Class.

Flytypen som bruges på ruten har ingen First Class-kabine, kun Business og Economy. Fotokredit: Garuda Indonesia

Populær feriedestination

For fritidsrejsende er endnu en direkte rute til Bali udelukkende positivt. Forhåbentlig vil dette give Garuda Indonesia flere passagerer eftersom flyselskabet har kæmpet noget med, at fylde flyene på London-ruten. Det kan også tænkes at flyselskabet ønsker at etablere Bali som et stopover-punkt for rejser videre til Australia, som for eksempel Emirates har gjort med Dubai-Bali-Auckland. Transfertiden til Sydney og Melbourne for rejser videre samme dag kan imidlertid blive lidt knap med bare en time fra landing til afgang.

Samtidig kan det være på sin plads at stille spørgsmålstegn ved flyselskabets pålidelighed. Det er forståeligt, at Garuda Indonesia ønsker ændringer på London-ruten. Ruten er imidlertid blevet lukket, genåbnet og fået ny destination på bare nogle få måneder, og ændringerne er foretaget med meget kort varsel.

Artikel oprindeligt bragt på vores norske søster site af Martin.
Forsidefoto: Keulefm / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *