Icelandair vil forsat være med på øl bølgen – kommer med ny pale ale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Icelandair har introduceret en ny specialøl ombord på flyet, der er inspireret af islandsk vinterlys. Så med en ny pale ale med navnet Snæbjört vil Icelandair også være med til at tilbyde kunderne specialøl i luften.

Pale alen er navngivet Snæbjört (snie-bioert) efter det smukke lys fra den islandske sne og er således inspireret af den islandske vinter. Med sin lyse guldfarve hyldes den snefulde sæson og det skinnende lys, der formår at erobre det islandske mørke.

Øllen er brygget med amerikansk humle ved navn Azacca, Mosaic og El Dorado samt American Ale-gær, der tilsammen skaber en bitter og frugtagtig smag med en sød duft af ananas, mango og passionsfrugt. Icelandair tilbyder de rejsende det bedste øl af originale opskrifter, der er brygget på det nye Boyne Brewhouse i Irland. Denne øl har ydermere en alkoholprocent på 5 %, hvilket er en hyldest til den gennemsnitlige temperatur, der er på Island hele året rundt.

Her er den nye Snæbjört pale ale, som Icelandair nu serverer i 10 kilometers højde.

Kristján Jóhannesson, Head of Inflight Catering hos Icelandair:

Vi ønsker at skabe et spændende tvist til de rejsendes oplevelse ombord på flyet. Vi kigger konstant på innovative måder at forbedre vores passageroplevelse og ved at brygge en sæsonbestemt og speciel pale ale, som Snæbjört, kan passagererne mærke Islands kultur med blot en enkelt tår af deres øl.

Snæbjört pale ale erstatter den populære forgænger, 737 Max IPA, som den alternative inflight øl. Øllen er nu tilgængelig for rejsende under Icelandairs flyvninger på tværs af Icelandair-netværket fra både europæiske og nordamerikanske destinationer og kan ydermere findes i Saga Lounge i Keflaviks internationale lufthavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *