Gode nyheder – Aalborg får nyt stort hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et topmoderne hotel med 126 værelser helt centralt i Aalborg bliver nu til virkelighed. Den landskendte Zleep-kæde udvider til Nordjylland med et helt nybygget hotel.

Tidligere har Zleep-kæden drevet hotel i byen fra 2007 til 2011, og det har længe stået på kædens ønskeliste at vende tilbage, da et hotel i Nordjylland betyder, at Zleep Hotels bliver endnu bedre repræsenteret på landsplan.

Peter Haaber., som er stifter og administrende direktør i Zleep Hotels fortæller at:

Vi har set på utallige muligheder for at vende tilbage, siden vi forlod vores mindre hotel i Aalborg Øst. Men det er først med denne fantastiske lokation lige ved banegården i det centrale Aalborg, at det er lykkedes os at finde den rigtige placering

Den centrale beliggenhed på hjørnet af Aalborg Godsbane vil sikre en gunstig lokation for byens turister og forretningsrejsende, da hotellet blandt andet kommer til at ligge i gåafstand til shopping, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus og Nordkraft.

Peter Haaber fortæller, at aktivitetsniveauet i Aalborg er i stor vækst, hvilket gør, at der er plads til mere hotelkapacitet i byen. Tilføjelsen af hotellet i Aalborg i Zleep Hotels’ portefølje bliver især en fordelagtig mulighed for hotelkædens firmakunder, der får et bredere udvalg.

Peter Haaber forsætter:

Jeg har fulgt den fantastiske erhvervsudvikling, der er sket de sidste mange år i Aalborg – og som gammel aalborgenser bliver det en fornøjelse at åbne hotel i byen og være med til at understøtte denne udvikling

Zleeps hotelprojekt i Aalborg er udviklet med entreprenør A. Enggaard, som udover entreprisen også vil stå som ejer af ejendommen. Det nye hotel i Aalborg har potentiale til at komme rigtig godt fra start, idet markedet igennem flere år har udviklet sig positivt.

Byggeriet af det nye Zleep Hotel begynder i 3. kvartal af 2017, og hotellet åbner i 2019.

Fakta om det nye Zleep Hotel Aalborg

Zleep Hotels er kendt for sine kvalitetsprodukter til attraktive priser. Hotelkæden går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten trods de gode priser.

Zleep Hotel Aalborgs 126 værelser får et lækkert design og bliver indrettet med møbler af høj kvalitet.

I morgenmadsrestauranten og i loungeområdet skaber Zleep Hotels en hyggelig atmosfære, så man som gæst kan nyde morgenstunden med en god kop FairTrade kaffe, slappe af med en bog eller drikke en øl med kollegaerne.

Der bliver naturligvis gratis WiFi på hele hotellet. Overfor hotellet ligger et af Q-Parks parkeringshuse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *