Godt Nytår og tak for et godt 2016

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Teamet bag InsideFlyer vil på denne årets sidste dag gerne sige tak for et fantastisk år. Det har været en fornøjelse at bringe nyheder, rejse deals, tips og trick direkte til dig hver dag. Tak fordi du følger med.

InsideFlyer har haft et forrygende år, hvor vi endnu en gang har bevist at vi er det største og bedste site i Skandinavien for frequent travelers og andre med interesse i at rejse. Vores daglige artikler læses af flere og flere og vi ser måned for måned at nye læsere kommer til. Det er netop derfor vi lover at vi udgiver relevante artikler på alle årets 365 dage.

Vores forum er også utroligt aktivt. Her er der mange eksperter og folk med meget stor rejseerfaring, som dagligt deler deres viden ud. Der kan du som læser, få gratis svar på spørgsmål og der er endnu ikke noget forummet ikke har kunnet hjælpe med. Så kig gerne forbi og deltag i det største og bedste rejseforum af sin art i Danmark. Alle er klar til at hjælpe og det koster ingenting ud over lidt tid for dig.

InsideFlyer siger også mange tak til vores samarbejdspartnere, som vi har et godt og aktivt forhold til. Uden dem ville vi ikke kunne komme med de skarpe nyheder, ugentlige rejse deals, deltagelse i inagural flights eller andre interessante arrangementer, som er til gavn for dig som læser. Vi lover at du også næste år kan komme med til spændende events – så det er bare med at følge med på siden og forummet.

Vores samarbejdspartnere var også grunden til at vi igen i år kunne lancere årets bedste rejsejulekalender med det største antal gaver i form af flybilletter, hotelovernatninger, MiniCruises, en special cykel, goodie bags og bonuspoint. Vi har i årets julekalender for eksempel kunnet give ikke mindre end 15 flybilletter væk i form af gavekort og bonuspoint, 4 Mini Cruises og over 10 hotelovernatninger. Du kan læse om præmierne og hvem der vandt dem her.

Igen en stor tak til vores sponsorer i julekalenderen:

insideflyer-dk-julekalender-2016-sponsor-logo-final-update-20161212

Så vi glæder os til at forsætte ind i 2017 med forsat at kunne give dig skarpe nyheder, når de sker og har indflydelse på dig som rejsende.

Det store hold af erfarne skribenter og bloggere bag InsideFlyer, lover at forsætte med at komme med relevante artikler, hvor blandingen af nyheder, rejse deals, tips og tricks vil give dig en klar fordel når du skal ud at rejse.

Med ønsket om et fantastisk nytår og vi ses igen allerede i morgen, hvor vi selvfølgelig har artikler klar til dig.

insideflyer-dk-godt-nytaar-2016-iiHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *