Gratis adgang til Dubai Parks and Resorts hvis du flyver til Dubai med Emirates

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du påtænker en rejse til Dubai i de kommende måneder, er denne rejse deal måske noget for dig.

Flyselskabet Emirates vil gerne promovere en af Dubai’s nyeste attraktioner, Dubai Parks and Resorts, og tilbyder henover sommeren gratis billetter til temaparken, som dækker over LEGOLAND Dubai, LEGOLAND Waterpark, MOTIONGATE Dubai og BOLLYWOOD Parks Dubai. Denne rejse deal er mest oplagt for dig der rejser med børn.

Varmen ikke et problem

Selvom det kan blive rigtig varmt i Dubai om sommeren, behøver det ikke være en hindring for at besøge Dubai Parks and Resorts. Langt de fleste attraktioner i de forskellige områder af parken, er indendørs.

Køb rejsen hos dit rejsebureau

For at gøre brug af rejse dealen, skal du købe din flybillet som en del af en pakkerejse gennem dit rejsebureau og have Dubai som slut destination.

Du skal bestille din rejse senest d. 28. juli og rejse inden d. 30. september for, at få en gratis billet som giver dagsadgang til en af de fire parker.

Beliggenhed

Denne store nye forlystelsespark ligger i den sydlige del af Dubai, i området omkring Jebel Ali. Vi har tidligere anmeldt et familie venligt resort i det område: JA Palm Tree Court. Fra Dubai International Airport skal du regne med cirka 45 minutters kørsel til området.

Der findes naturligvis også et nyt stort luksushotel inde i selve parken.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *