Gratis morgenmad for ALL Accor Diamond & Platinum medlemmer

ALL Accor

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Medlemmer af Accors nye loyalitetsprogram ALL med status som Diamond eller Platinum får gratis morgenmad.

Accor Hotels ændrede fornyeligt navnet på loyalitetsprogrammet til ALL Accor. Samtidig blev der gennemført en række ændringer i programmet. F.eks. er hoteller, restauranter og underholdning knyttet sammen i ét program. Det giver flere muligheder til at optjene og bruge points. Der blev også tilføjet et nyt statusniveau, nemlig ALL Diamond. Med denne Diamond-status eller den allerede eksisterende Platinum-status kan du nyde gratis morgenmad på en lang række hoteller.

ALL Diamond

Fra i år er der tilføjet en ny Diamond status til ALL loyalitetsprogrammet. For at opnå denne status skal du spendere mindst € 10.400 (knap DKK 78.000,- med dagens kurs)på et år. Du vil give dig Diamond-status det efterfølgende år. Herved har du alle de fordele, som du også ville modtage med silver, gold og platinum status. Selvfølgelig er der også et par fordele til.

Ekstra Diamond fordele

Som Diamond medlem kan du give nogen en ALL Gold Status i gave. En rigtig fin gave, eftersom der allerede er en del fordele inkluderet i Gold niveau.

Derudover modtager et ALL Diamond-medlemmer også 4 “Dining en Spa Rewards” til en værdi af € 25. Disse kan bruges på restauranter eller spa på hotellerne. Du behøver ikke at bo på hotellet.

For medlemmer med en Diamond Status er en yderligere fordel, som også findes ved den allerhøjeste status i forskellige andre loyalitetsprogrammer. Nemlig gratis morgenmad. Når du bor på et af de tilknyttede hoteller til ALL, kan du spise gratis morgenmad under opholdet, samt gæster som bor på samme værelse. Dette gælder kun i weekenden, i løbet af ugen koster morgenmaden den normale pris, hvis den ikke er inkluderet i værelsesprisen.

Platinum medlemmer

Hvis du er Platinum medlem hos ALL Accor, tidligere den højeste status, har du uanset adgang til Executive Lounge. Der skal selvfølgelig være en lounge til stede på hotellet. Morgenmad serveres ofte om morgenen i Executive Lounge.

denne side kan du se, hvilke hoteller har en Executive Lounge. Ofte er der dog et mindre udvalg end i morgenmadsrestauranten, men på den anden side er der oftere mere rolig i lounge.

I Sydøstasien er det lidt anderledes. Platinemedlemmer og gæster kan også nyde en gratis morgenmad på hverdage. Naturligvis baseret på betingelserne fra hotellets lounge eller restaurant.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *