Great Dane Airlines valgte at gå konkurs mandag eftermiddag

Great Dane Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mandag eftermiddag valgte ejerne bag Great Dane Airlines at kaste håndklædet i ringen og lade selskabet gå konkurs. Corona-krisen får skylden for konkursen

I går eftermiddag kunne vi på vores Facebook siden kommen med den ærgerlige nyhed at Great Dane Airlines valgte at gå konkurs.

Dette møder dig på Great Dane Airlines hjemmesiden.

Den primære ejer bag flyselskabet, Eigild B. Christensen, valgte at trække sig og ikke støtte flyselskabet økonomisk mere.

Til Nordjyske siger han:

Det er vintersæson. Der er simpelthen ikke nok at flyve med lige nu, så vi taber fem millioner kroner om måneden. Det synes jeg ikke var sjovt

Eigild B. Christensen, indehaver, Great Dane Airlines.

En ærgerlig mandag

Great Dane Airlines blev erklæret konkurs mandag 11. oktober, kl. 14:00 i Aalborg. Dette skete mens der forsat var et fly i luften og de to andre var ved at forberede sig på at skulle flyve med charterpassagere fra Bravo Tours fra Billund.

En time senere fik personalet den kedelige besked. 80 personer blev fyret. Alle flyafgange er også blevet aflyst. Så Bravo Tours måtte arbejde hurtigt for at få fundet nye fly til deres chartergæster i Billund. Dette lykkes efter godt og hurtigt arbejde.

Great Dane Airlines var et flyselskab med gode medarbejdere der var klar til gode ting. Du kan lytte til episoden i vores podcast, hvor vi taler med dem om deres tur med fodboldfans til Baku:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *