Guide til RCCL “Crown & Anchor Society”

Guide til RCCL “Crown & Anchor Society”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi evaluerer løbende forskellige selskabers bonusprogrammer her på siden. Denne gang er det tid til at kigge ud imod havet, og vi præsenterer dermed en guide til Royal Caribbian Cruise Line (RCCL)s loyalitetsprogram “Crown & Anchor Society”.

RCCL er kendt for at besidde flere af verdens oceaner med det største krydstogtskib. Du genkender deres skibe på, at alle har navne der ender på “… of the Seas”. RCCL har to søsterselskaber; Celebrity Cruises og Azamara Cruises, men de drives som særskilte mærker.

RCCLs loyalitetsprogram er nok måske ikke er helt som flyselskabers- og hotellers bonusprogrammer. Hos RCCL er der fokus på at udvikle et bedre og bedre kundeforhold, der vil give dig flere og flere fordele som en god kunde.

Man kan ikke optjene point som kan bruges til at rejse for, men man tjener “cruise point”. Hvert cruise point repræsenterer at man har overnattet én nat ombord på et af ​​RCCLs skibe. Når man booker et krydstogt i en suite, får man dog to point per overnatning. Så hvis man tager på et 7-nætters krydstogt, vil man du få 7 cruise point, hvis man bor i almindelig kahyt, men 14 cruise point, hvis man overnatter i suite. Selskabet selskabet har en bred vifte af kahyt- og suite kategorier, med alt fra den billigste til det vildt dyre.

Der er i alt 6 niveauer, der kan opnås. De ser sådan ud:

2508-02-1024x304

Fordelen ved Crown & Anchor Club er, at man ikke behøver at bekymre sig om at blive flyttet ned i status igen. Er man først kommet op på et niveau, vil man forblive på niveauet, indtil man har cruises nok til at opnå et højere niveau – uanset om det tager en 10 år. For at opnå Pinnacle club skal man cruise rundt i en suite i næsten et helt år i alt, eller næsten 2 år i en almindelig kahyt. Dog  skal man ikke deltage i mere end ét enkelt krydstogt, før man opnår guld-niveau.

Lad os se på de fordele, man opnår på de forskellige niveauer:

2508-112508-122508-132508-14

Du kan se hele oversigten samt uddybninger ved at klikke på dette link.

Hvis du ønsker at tage et krydstogt med søsterselskaber til RCCL, så har Celebrity Cruises og Azamara Cruises deres egne loyalitetsprogrammer. Du kan ikke optjene cruise point fra de andre selskaber, men hvis du har Diamond status eller højere, med RCCL, og rejser med Azamara Cruises for første gang, vil de automatisk give dig status på lige fod med den du har ved RCLL, dette gælder også ved Celebrity Cruises .

Hvis du har input til denne guide, vil vi sætte pris på dine tips, som kan indsendes ved at lave en kommentar herunder.

 

Guiden er oprindeligt skrevet af Erling fra Bonusfeber.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *