Halv pris på Priority Pass som giver lounge adgang

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er i øjeblikket mulighed for halv pris på et Priority Pass som giver lounge adgang til 600+ lounges i over 300 byer på verdensplan.

 

Det er via den Engelske del af Amazon som lige nu har et tilbud på at købe et år medlemsskab til Priority Pass for £34,- (dkk 312,-). Normal prisen er £69,-.

Der er to typer af medlemskaber og man kan vælge at købe et kort der giver et gratis besøg for £49,- (dkk 450,-)

Priority Pass - de  to tilbud
Priority Pass – de to tilbud

De enkelte besøg i begge abonnementer er £15,- (dkk 138,-) og derfor kan det ikke betale sig at købe den pakke som allerede giver et besøg udover at det således allerede er betalt.

Er dette så noget værd kan man spørge. Det vil jeg sige det er for dem som ikke har lounge adgang i forvejen i form at status ved et af de forskellige flyselskaber eller om man ofte flyver med andre selskaber uden for den alliance man har status i, som fx. et Star Alliance Gold kort.

Det som også er interessant ved dette tilbud er at de ofte benytter lounges som de forskellige flyselskaber selv benytter når man er uden for deres kerne netværk.

I København er det foreksempel Novia og Aspire loungene som man kan benytte.

This slideshow requires JavaScript.

Dog skal man benytte det flere gange årligt og ikke kun i København hvor det flere steder er muligt at købe sig adgang til forskellige lounges. Rejser man med SAS kan man købe sig adgang for dkk 169,- eller for samme beløb til CPH Lounge, som er et godt alternativ da der ikke er krav om at man skal flyve med et bestemt flyselskab.

Konklusionen er derfor at har man et rejsemønster som ikke giver mulighed for lounge adgang så er et Priority Pass bestemt en god mulighed og prisen er fornuftig. Det vil kræve  omkring 15 besøg per år for at det skal kunne komme under de dkk 170,- som er cirka prisen for at købe sig adgang fra gang til gang. Rammer man dette med firma og privat rejser så vil det kunne betale sig. Dog bør man lige undersøge om ikke ens bank kan tilbyde et kredit kort hvor der er et medlemsskab af Priority Pass inkluderet. Dette er der en del banker der i dag tilbyder som standard eller som tilkøb.

Beslutter man sig for at købe så er her linket til tilbudet på Amazon i UK

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *