KLM er klar med deres sommertilbud på Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM er klar med deres sommertilbud på Business Class, og stiller sig op i rækken af selskaber som i følge traditionen sætter deres bedste sæder på tilbud hen over sommeren. Og der er som de tidligere år gode tilbud at hente.

Det er en dejlig årstid for dem som gerne vil prøve at flyve på business class, men som ikke ønsker at betale de nogle gange meget høje priser for sæderne i den forreste del af kabinen. For i denne tid kommer der tilbud væltende ind fra stort set alle selskaber for at få fyldt sæderne op i business class hen over sommeren hvor de forretningsrejsende lader jakkesættet hænge i skabet og derfor ikke fylder sæderne op. Tidligere har vi her på Bonusfeber skrevet om Qatar og Finnair som begge i løbet af ugen kom med tilbud. Der vil være tilbud løbende fra stort set alle selskaber og Bonusfeber vil samle dem alle i vores forum i tråden “Rejse Deals”. Så følg med der for at være opdateret på de bedste tilbud året rundt. Tilbage til KLM’s sommertilbud på Business Class. Det er muligt at få rimeligt gode priser på destinationer som man ud af Danmark ikke lige ser hver dag, så der er muligt at lavet en god sommerrejse selv og ikke bestille den via et rejsebureau. Nogle af priserne ses her:

KLM - Business Class Summer Deal 2014
KLM – Business Class Summer Deal 2014

Det vil i de fleste tilfælde ikke være muligt at booke billigere via et rejsebureau da disse har tilgang til samme priser. Så er man lidt frisk og modig på at planlægge selv så kan man med en online bestilling på flybilletten og efterfølgende en booking af hotel på en af kædernes egen hjemmeside eller via en bookingsportal (fx. hotels.com) hurtigt sætte en ferie sammen og undgå at betale for denne service til rejsebureauet. En sidebemærkning er at mange hoteller også tilbyder shuttle eller limosine service for afhentning i lufthavnen og derfor kan man betale sig fra at skulle tænke på dette også. Så en tur til Johannesburg kan lyde dyrt for dkk 18.050,- men det er en 12½ times flyvning fra Amsterdam og det forklare prisen. Men for dette får man adgang til lounge i København og i Amsterdam er det KLM’s egen flagship lounge, På selve den 12½ times lange rejse fra Amsterdam får man nogle gode sæder hvor det at rejse pludselig bliver en helt anden oplevelse og dermed en del af den samlede rejseoplevelse.

KLM Business Class Kabine
KLM Business Class Kabine

På rejsen vil man blive serviceret med et godt program bestående af underholdningssystemet og gode vine/spiritus og mad serveret på rigtigt porcelæn.

KLM - Business Class måltid
KLM – Business Class måltid

Så om man vil prøve at flyve business class og tage det som en del af sine samlede ferieoplevelse så er sommeren traditionelt et godt tidpunkt at gøre det på da det oftet passer sammen med den ferie man alligevel skal holde. Af andre tidpunkter på året hvor der ofte komme tilbud er i januar/februar måned hvor der også er flere sæder end der er forretningsrejsende. Så det gælder om at planlægge sin ferie lidt frem og være klar til disse tilbud og være lidt fleksibel med destinationerne. Er man dette er der spændende rejsemål i vente og en god oplevelse fra man møder op i lufthavnen til man står på sit hotelværelse og er klar til, da man har haft muligheden for at sove i en helt flad seng (gælder ikke alle selskaber så vær opmærksom på dette ved booking hvis man har dette som et krav). Er man ude efter gode tilbud på økonomi på rejser i Europa, så er her KLM’s tilbud på dette:

KLM - Økonomi Summer Deal 2014
KLM – Økonomi Summer Deal 2014

Link til KLM’s tilbud kan findes her (gælder både for økonomi og business class på hele deres rutenet)

Der er følgende regler for booking af business class rejserne:

Return fares are from Copenhagen and include taxes and booking fee. There are also similar fares from Billund and Aalborg. Prices are subject to availability and currency fluctuations.

Sales period: 07/05/2014-31/05/2014

Travel period: 01/07/2014-31/08/2014

Travel period for Rio de Janeiro: 16/07/2014-31/08/2014Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *