Har du lyst til at skrive om rejser, flyselskaber, hoteller og gode tilbud?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer vokser i øjeblikket og vi vil gerne have dig med ombord. Så går du rundt med en skribent eller blogger gemt i maven, så har du måske lyst til at hjælp os med at skrive om rejser, flyselskaber, hoteller og gode tilbud m.v.?

Vi søger efter folk, som rejser med deres arbejde eller privat, og som har en god historie at fortælle.

Så går du rundt med en skribent eller blogger gemt i maven, så har du måske lyst til at hjælp os med:

 • At skrive nyheder om rejsebranchen
 • Skrive anmeldelser fra flyrejser, lounger, hoteller og lejebiler
 • Oversætte historier fra vores andre InsideFlyer sider i Norge, Sverige, England, Tyskland, Holland og USA (alt efter hvilke sprog du taler)

Vi tilbyder et godt netværk af andre skribenter. Du skal ikke forvente at det er noget du bliver rig af eller kan leve af. Interessen er det vigtigste, og du bliver del af et team af skribenter og bloggere i et fantastisk netværk over hele verden. Det kan give dig adgang til nogle spændende oplevelser og venskaber. Hvad og hvor meget du kan bidrage med er helt op til dig selv?

Hvis det er noget for dig så send os en mail på [email protected] og introducer dig selv. Så vil vi kontakte dig og aftale næste skridt mod en artikel på forsiden af InsideFlyer.

Læs mere eller stil spørgsmål nederst i kommentarfeltet eller på vores forum tråd her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Rie,
   Kan jeg bede dig skrive til os på [email protected] og så vil vi vende tilbage til dig med information omkring vores setup. Som vi skriver i artiklen, så er det ikke noget du bliver rig af eller kan leve af. Det er lysten til at skrive og stabile skribenter vi søger, som vi så på forskellig vis giver noget igen.
   Hilsen
   Henrik Olsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *