Har du en tæt forbindelse, så hjælper Star Alliance Connection Service

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man skal skifte mellem to Star Alliance fly og er ved at komme for sent til næste afgang, så har Star Alliance indført en ny service i 11 store lufthavne, som leder dig og din bagage hurtigt igennem lufthavnen.

Lige som British Airways har indført en Express Connection service i London Heathrow, så har Star Alliance også en service, der hjælper passagerer, som er ved at miste deres connection.

I dag er servicen indført i Frankfurt (FRA), München (MUC) og London Heathrow (LHR). I Nordamerika er den indført I Chicago (ORD), Denver (DEN), Houston (IAH), New York- Newark (EWR), Los Angeles (LAX), San Francisco (SFO), Toronto (YYZ) og Washington Dulles (IAD).

Se her hvordan det foregår i en video fra Star Alliance.

Connection Service starter, hvis et indkommende fly er forsinket med et kort interval til næste afgang. Så får man særlig opmærksomhed, som sikrer at man selv sammen med sin bagage kommer med næste fly.

På billedet kan man se, hvordan Star Alliance Connection Service hjælper en passager på LH430 fra FRA til ORD, som forventes at lande 15 minutter senere på grund af dårligt vejr. Passageren skal videre til SCE og er bange for at miste sin connection. Passageren bliver modtaget i ankomstgaten og hjulpet hurtigt igennem immigration og custom på vej til sit næste fly. Samtidig bliver hans bagage hurtigt overført til det næste fly.

Hvis du har prøvet Star Alliance Connection Service, så skriv gerne en kommentar til artiklen eller på Forum.

Foto: LufthansaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *