Heathrow Lounge er kåret som årets bedste af Priority Pass

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

London Heathrow Plaza Premium Lounge i Terminal 2, er af Priority Pass blevet kåret som Airport Lounge of the Year.

Den 8,100 kvadratmeter store lounge har luksuriøse badeværelser, en spa, private soveværelser og et loft midt i loungen som fremviser Union Jack.

I konkurrencen gik sølvet til Helsinkis Almost @ Home lounge. I Heathrow Terminal 4 er SkyTeam loungen blevet tildelt titlen «Highly Commended» for sit service personale.

Plaza Premium Lounge. Foro: Priority Pass
Plaza Premium Lounge. Foro: Priority Pass

Kåring

Tildelingerne er baseret på karakterer afgivet af programmets medlemmer og dækker over 1000 lufthavns-lounges i over 500 byer.

Stephen Simpson, Global Marketing Director for Priority Pass, udtaler:

“I takt med at vores netværk vokser, gør vores kendskab og forståelse af de skiftende globale trends i det 21. århundrede også. Denne kendskab prøver vi at videreformidle til alle, således at serviceniveauet i de forskelige lounges løbende udvikles og forbedres”

“Vi ønsker Plaza Premium Lounge ved London Heathrow tillykke med denne anderkendelse. Vinder lounges skal have den stærkeste fokus på individuel dygtighed og investeringer i kundeoplevelsen, noget Plaza Premium Lounge åbenlyst er lykkedes med.”

 

Oprindeligt udgivet af Peter Fox på InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *