Her er den nye British Airways First Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways kommer med en opgraderede version af deres First Class, når de får deres næste fabriksnye Boeing 777.

Det var næsten et krav efter at de lancerede deres nye Business Class Suite med døre, da det fik deres nuværende First Class til at meget slidt og gammel ud.

Der er endnu ikke kommet mange gode og præcise billeder ud, men i sidste uge dukkede disse billeder op på Twitter:

Det første fly, ud af fire Boeing 777-300ER, blev leveret i sidste uge. Derfor begyndte der at komme billeder af den nye First Class kabine.

Så at der kommer døre i den nye First Class var forventet. Det er mærkeligt at Club Suites (Business Class) netop havde dette og så det ikke var tilfældet i First Class. Det er forsat ikke meget forskel på det hårde produkt ombord på flyet, da Club Suite er ganske flot og imponerende. Så British Airways skal gøre noget ud af ting som lounger og servicen ombord for at kunne berettige First Class produktet og den store forskel i prisen.

Det er dog ikke mange fly, som ser ud til at få dette. Man retrofitter nemlig ikke de ældre fly, som får opgraderet kabinen til Club Suites. Dette kan dog ændres sig hvis efterspørgselen bliver anderledes i 2021. Vi afventer også klart svar på om denne nye First Class kommer på de 18 Boeing 777-9 som er på ordrelisten.

Forsidefoto: British AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *