Tjek ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport og vælg selv prisen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har fundet en ganske god hotel deal på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Du vælger nemlig selv prisen for din overnatning.

Vi har fundet et ganske godt tilbud på en overnatning på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Du bestemmer nemlig selv prisen, der dog minimum skal være 395,- kroner.

I pakken indgår

  • 1 overnatning for 2 personer
  • Stor morgenbuffet
  • Fri adgang til fitness faciliteter
  • Gratis WiFi på hele hotellet


Clarion skriver selv følgende om denne gode hotel deal:

Det bedste vi ved, er gæster! Men i disse tider har vi langt færre, end vi er vant til. Vi savner at have fuldt hus og vil derfor prøve noget nyt: Du betaler, hvad du synes, dit ophold er værd.

Hvis du synes, morgenmaden var fantastisk, sengen var skøn eller servicen virkelig satte prikken over i’et, så er du meget velkommen til at justere prisen derefter. Minimumsprisen for denne pakke er helt nede på 395 kr. for to personer.

Udover at du selv kan sætte en skarp pris på dit værelse, så har vores Food & Beverage Manager Robert lagt 20% rabat i vores bar og restaurant oven i hatten. Bord skal bookes på forhånd, senest onsdag d. 11. november.

OBS: Der er et begrænset antal værelser i dette tilbud, og booking foregår efter først-til-mølle-princippet. Hvor længe tør du vente? 

Du kan sende en request til hotellet nu og håbe på at du får et af værelserne. Du finder formularen her.

Hotellet har nogle af de største standardværelser i København og udsigten er nok den bedste for alle os der kan lide at rejse.

Hvis du får et værelse, så lad os vide det på vores forum, vi kunne måske ramle ind i hinanden i baren eller til morgenmaden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *